Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Yani?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 47 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Yani?? hayrola? Ekmek yemekten beyin damarlarında tıkanıklık mı oldu yine? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: hayrola? Ekmek yemekten beyin damarlarında tıkanıklık mı oldu yine? Olabilir. Şair ne anlatmak istemiş bir anlatırsan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 2 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Olabilir. Şair ne anlatmak istemiş bir anlatırsan.... Hiçbir şey anlatmak istemedim. Başlığa uygun fotoğraf koydum. Aynı senin, gürkan abini, şirinbabanın, bekir abinin, yamanın yaptığı gibi... Sen ne anlam çıkardın tatlım bu fotoğraftan da böyle debelenip duruyorsun yerinde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Hiçbir şey anlatmak istemedim. Başlığa uygun fotoğraf koydum. Aynı senin, gürkan abini, şirinbabanın, bekir abinin, yamanın yaptığı gibi... Sen ne anlam çıkardın tatlım bu fotoğraftan da böyle debelenip duruyorsun yerinde? Başlığa uygun kısmı olamamış işte. Sen daha olayı anlayamamışsın. Demek ki sadece ekmek değil, lakerda yiyenlerde de aynısı oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Actyi göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Serdar yaman yazdı: Actyi göremedim 6,7 yazan o işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 21 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Başlığa uygun kısmı olamamış işte. Sen daha olayı anlayamamışsın. Demek ki sadece ekmek değil, lakerda yiyenlerde de aynısı oluyor Serdar gözlerin mi kör senin? Km'yi görmüyor musun sen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Serdar gözlerin mi kör senin? Km'yi görmüyor musun sen? Canım benim, tatlım, bebişim... Tabi ki kilometreyi görüyorum ama anlam ifade etmiyor. Şaka mı yapıyon olum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 486===486 la işte deyip sazan gibi atlarım ortaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: 486===486 la işte deyip sazan gibi atlarım ortaya Evet 2.312.562 olasılıkta bir gelebilecek bir şey. Bende fark ettim. Birde şunu çıkardım, km kısmında aynı 2 tane rakam yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Evet 2.312.562 olasılıkta bir gelebilecek bir şey. Bende fark ettim. Birde şunu çıkardım, km kısmında aynı 2 tane rakam yok Hevesini kırma gencin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Evet 2.312.562 olasılıkta bir gelebilecek bir şey. Bende fark ettim. Birde şunu çıkardım, km kısmında aynı 2 tane rakam yok Adam bunu yakalamış işte. Sen niye darlıyon ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 ne diyim bilemedim size... bilime olan katkılarınızı bekliyoruz arkadaşlar, iki makale yayımlayın şurada da ufkumuz açılsın hele 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap