Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 7 saat önce, Alptuğ Ö. yazdı: hızlıresim kullanmayın, foruma yükleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: hızlıresim kullanmayın, foruma yükleyin. Teşekkürler bilgilendirme düzenleme için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 07.01.2019 - 14:35 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: @Mertcan Çelik 110 ile giderken telefonla foto çekmek!!! Benim kemere laf edersin bide ? otoban, boş, düz ve de kemer takılı, ama haklısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 --29 dakika sonra eklendi-- 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 15 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 1 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum Sadece müziklerde saçmalıyor ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum Bizim kızlarda ğ ve r de sıkıntı yok gibi :):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 5 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum atıyorum ansi okuyordur sen utf verirsen adam napsın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: atıyorum ansi okuyordur sen utf verirsen adam napsın? parse etsin düzeltsin, çoh mu zor, Japonca'yı düzeltsin demiyoruk sonuçta ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap