Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Çok yaşa Alperenim sen .. : :) : ): Hayır gerçekten otomatik olsaydı seni Ford'a şikayet edecektim artık.. hatalı araç vermişsiniz normali ile değiştirin diye.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Hayır gerçekten otomatik olsaydı seni Ford'a şikayet edecektim artık.. hatalı araç vermişsiniz normali ile değiştirin diye.. Böyle kardeşlerim varken sırtım yerden kalkmaz yaw...:::):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Böyle kardeşlerim varken sırtım yerden kalkmaz yaw...:::):):) Her zaman abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Gerci su an +500 falan ama olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Aksam gelirken 33333 km yi unutmasam bari diyordum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 ps ve dizel karışıktır.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Dün itibari ile 12.500km'yi devirdik.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Her ne kadar dun 33333 demissemde galuba 3 e basili kaldigindan oyle demisim. 30 bini bu gun gordum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 ha maşallah... ben 10bin7yüz'e yeni geldim daha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 (düzenlendi) Temmuz 1, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 (düzenlendi) @Bekir B., bekir abi bu gösterge panelini acilen değiştirmen gerek Temmuz 1, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 @Bekir B., bekir abi bu gösterge panelini acilen değiştirmen gerek çok haklısın Serdarım.. kiralık hondanın bile böyle baksana...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap