Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 @Bekir B., Abi benim araba 40600de, seni beklemeye karar verdim işe servisle gidip geliyorum artık Tamam :))) Yarın kısmetse Akçakocayla başlayacağız ):)) yaz boyunca daha Akçay var, yetişirim..:))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 (düzenlendi) ] Serdar'ım km iyi,tüketim desen o da iyi keyfine diyecek yok o vakit:):) Temmuz 27, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Serdar'ım km iyi,tüketim desen o da iyi keyfine diyecek yok o vakit:):) Öyle valla abim, darısı herkezin başına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Tamam :))) Yarın kısmetse Akçakocayla başlayacağız ):)) yaz boyunca daha Akçay var, yetişirim..:))) Benide beklreyin ama. 3 yıla yanınızdayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 İyi bayramlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Son anda fark edince anca bu kadar çekebildim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Ama hep flu olmuş. Kabul etmeyiz. Anlık tüketim nasıl ama kokluyooooo durduğu yerde 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Anlık tüketim nasıl ama kokluyooooo durduğu yerde Tam buna değinecektim, focus değil Camaro sanki. Durduğu yerde bile 1.0 yakıyor yuuuhhhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Tam buna değinecektim, focus değil Camaro sanki. Durduğu yerde bile 1.0 yakıyor yuuuhhhh Klima resmen yarım lt koyuyo üstüne.Valla pekte önemsemedim ama galiba bir sorun olabilir arabada.Yakıt gene 7.8 lt lere çıktı.Sanki zengin arabası namıssız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Klima resmen yarım lt koyuyo üstüne.Valla pekte önemsemedim ama galiba bir sorun olabilir arabada.Yakıt gene 7.8 lt lere çıktı.Sanki zengin arabası namıssız. İlk çalıştırdığımda rölantide klima açıkken benimkide böyle yakıyor ama 1 km gidip rölantide klima açıkken 0.6 0.5 falan yakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 İlk çalıştırdığımda rölantide klima açıkken benimkide böyle yakıyor ama 1 km gidip rölantide klima açıkken 0.6 0.5 falan yakıyor Ha ha benimki klimasız 0.6 larda geziyo klimayla 1.1 civarında keyif çatıyo.Ben bunu satıp 2.0 ecoboost felan alsamya.Nasılsa aynı yakar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Rölantide klimayla 1.0lt yakması normal abi. Klimasız 0.4-0.5lt yakıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap