Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Doğan 4 km. de yakıt tüketimini 5.1 den nasıl 6.4 e çıkartabildin anlayamadım . 100km. deki yakıt mı, yoksa saatte yaktığın yakıtmı Abi giderken hep yokuş aşağı dönüş tam tersi. 6 buçuk oldu eve gelince 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Abi giderken hep yokuş aşağı dönüş tam tersi. 6 buçuk oldu eve gelince Yaw çok yaşa Doğanım:):)):):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Yaw çok yaşa Doğanım:):)):):)) Abi araba manyak valla bazen yerinde durmuyo tırsıyorum. Ciddi ciddi 1,6 olmasından şüpheleniyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 @Bekir B. Bekir abi senin gaz pedalının altında yumurtamı var kırılır diye hiçmi gaza basmıyorsun bunlar nasıl yakıt tüketimi böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 @Bekir B. Bekir abi senin gaz pedalının altında yumurtamı var kırılır diye hiçmi gaza basmıyorsun bunlar nasıl yakıt tüketimi böyle Sivrihisar a kadar radar ort. hız hesapladığı için kurdum 90 a :)) böyle olunca da devam ediyor bakalım:))): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 @Bekir B., Abi bu işte bir terslik var, sen gittikçe menzil artıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 @Bekir B., Abi bu işte bir terslik var, sen gittikçe menzil artıyor Evet uzun yol olduğu için hız da sabit hesaplar iyi çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bekir abinin araba havadaki karbondioksiti yakıta çeviriyor galiba 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Benim arabada bir kere bile yükseldiğini görmedim o menzilin. Yavaş kullanınca 2-2.5 km de bir düşer ama düşer, çıkmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bir daha buraya bakmıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Benim arabada bir kere bile yükseldiğini görmedim o menzilin. Yavaş kullanınca 2-2.5 km de bir düşer ama düşer, çıkmaz Otoban ya sanırım ondan, :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Otoban ya sanırım ondan, :) Sanki biz köy yolunda gidiyoruz Bekir abi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) Rahmetli benzinli bir Punto'muz vardı. Depoyu doldurup Mersin'e gitmiştim, o arada çeyrek depo azaldı yakıt. Mersin gişelerinden çıktım, şehre doğru giderken radar vardır diye 70 km/h ye gelip boşa almıştım, hafif de meyil var tabi, menzil 600 lerden 900 lere çıkmıştı. Bu da ona benzeyecek Ağustos 13, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Sanki biz köy yolunda gidiyoruz Bekir abi Yaw yoldayım ćok güldürme:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap