Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Evet konu başlığına sadık kalacağım:) ama iyi fikir yeni konu açmam an meselesi:):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 (düzenlendi) Evet konu başlığına sadık kalacağım:) ama iyi fikir yeni konu açmam an meselesi:):) Yapma bekir abi acı bize [emoji30][emoji30][emoji30] Elini yakıta bulaştırma Bekir abi arabayı versene bi tur bineyim direğe kadar gidip geleyim Evet konu başlığına sadık kalacağım:) ama iyi fikir yeni konu açmam an meselesi:):) Bekir abi arabayı versene bi tur bineyim direğe kadar gidip geleyim[emoji16][emoji16][emoji16] Ağustos 14, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Sadece km bakınız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Sadece km bakınız Eveeet şimdi 669 km olarak görünen menzil Bekir abim eve vardığında 875 olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Eveeet şimdi 669 km olarak görünen menzil Bekir abim eve vardığında 875 olacak Yok Serdarım daha yola çıkmıyorum:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Sadece km bakınız Ama abi gözümü anlık tüketim den alamıyorum [emoji30] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 bekir abi cinayet sebebsin yeminle 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bekir bu 669Km. de gösterirken, benzin durumu dipte mi benmi yanlış görüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bekir bu 669Km. de gösterirken, benzin durumu dipte mi benmi yanlış görüyorum. araç dizel gösterge tam ortada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 araç dizel gösterge tam ortada serdar en sağdaki ok yeri menünün mü? bende bi an mazot durumu zannettim (benzin durumu derken yakıt demek istemiştim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bekir bu 669Km. de gösterirken, benzin durumu dipte mi benmi yanlış görüyorum. Ruhan doğru görüyorsun, yarıda.. Yanlız uzunyol yaptığı için ort. tüketimden kaynaklanıyor..Zira 90_95 de hız sabitleme ile bu sonuç elde edildi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bizim uçak filosundaki bazı uçaklara yedek yakıt tankı takılabiliyor.Ben de gidip arabanın bagajını komple tank yaptırcam.3000 km menzili burda paylaşıp sinir etcem herkesi. Bekir abinin arabayı Ozan ı razı ediyimde bi çökertelim.Servise gitsin belki normale döner yazılım felan yüklerlerse.Bu da çare etmezse merak etmeyin eski Skoda Favorit var onla kafadan dalarım Bekir abinin arabayı pert ederim veee geceleri artık rahat bir uyku çekeriz.Rüyalarıma giriyo yakıt 18 lt ortalama felan görüyorum.Tam o esnada Bekir abi paylaşıyor -15 lt diye.Sonra biz Bekir abinin araba Mazot üretmeye başlıyor.(yakmıyoya üretim bari diyo) .Sonra biz Bekir abiyle köşe olup havuzu parayla doldurup çıtır çıtır paraları yiyoruz. OOOf ne senaryo yazdım gene ha. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Full ledik ve yolculuk başlıyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Bizde ucuza giderik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap