Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 O ne yav. Ekran dırnak çakısı kimin Ekran 2 satırlı led olaydı da 3-5 beygir fazlamız olaydı. Pek baktığım yok zati Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Ekran 2 satırlı led olaydı da 3-5 beygir fazlamız olaydı. Pek baktığım yok zati Bi de 6 bin devirmi çıvırıyodu en son neydi. Kötü ekobos bilem 8 bin çıvırıyo leynBide toz efekti süper durmuş spreylemi yaptın çok gerçekçi geldi bana 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Bi de 6 bin devirmi çıvırıyodu en son neydi. Kötü ekobos bilem 8 bin çıvırıyo leyn Bide toz efekti süper durmuş spreylemi yaptın çok gerçekçi geldi bana 5 bin küsürde devir kesici var, bassanda yakmıyo bizimki öyle bir fark var yalnız Toz efekti 100% orcinal, el değmemiş, arada bir direksiyonu silerim, yağmur izi varsa cam ve aynalara el atarım, onun dışında malesef ki temizlikle pek aram yok, çoğunlukla tek başına kullandığım düşünülürse gerenk de yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 5 bin küsürde devir kesici var, bassanda yakmıyo bizimki öyle bir fark var yalnız Toz efekti 100% orcinal, el değmemiş, arada bir direksiyonu silerim, yağmur izi varsa cam ve aynalara el atarım, onun dışında malesef ki temizlikle pek aram yok, çoğunlukla tek başına kullandığım düşünülürse gerenk de yok Dreksiyonuda istemsiz siliyon bence kullanırken. Bezle sileceni heç sanmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Dreksiyonuda istemsiz siliyon bence kullanırken. Bezle sileceni heç sanmam Detaylar detaylar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Gosterge Ankara'yı gosteriyor. Hayırdır inşallah. .. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Gosterge Ankara'yı gosteriyor. Hayırdır inşallah. .. Gel gel çay kahve her zaman vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Gel gel çay kahve her zaman vardır Memurun ankaraya gelmesi ya hayirdir ga da hayra alamet degildir. Baska turlusu mumkun degil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Memurun ankaraya gelmesi ya hayirdir ga da hayra alamet degildir. Baska turlusu mumkun degil. 60 plakamızda var ama. Km başı 60 onuda düşün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Koçum benim, menzile bak... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yolculuk uzun olunca bol bol km fotografi yakaladim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Koçum benim, menzile bak... Dizel ve bu menzil az gibi abim. Benim araba gösteriyo bunu neredeyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap