Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 (düzenlendi) Dizel ve bu menzil az gibi abim. Benim araba gösteriyo bunu neredeyse Focus daha fazlasını gösteriyor da bu fiesta abi, bakma böyle artislik yaptığına, şehir içi 600 den fazla gitmiyor. Onun için çektim Eylül 5, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Nerelere geldik ya. Eskittik arabayi eskittik... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Yaşlı kurt 70'e dayanıyor. Tam 6.5 yaşında 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Ne zaman satıcanız Yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Ne zaman satıcanız Yakup Patron'a bağlı işi belli olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Patron'a bağlı işi belli olmaz Satacağınız zaman talibim şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 5 km kacırmışım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Depo yine çeyrek [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Depo yine çeyrek [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30] Lpg doludur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Lpg doludur Lpg yok arabamda 1.0 ecoboost. Tesadüfen hep çeyrek depo oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Lpg yok arabamda 1.0 ecoboost. Tesadüfen hep çeyrek depo oluyor. Doldurunca da bisey degismiyor. Bir sure sonra ceyrege dusuyor. Benim gibi surekli kullaniliyorsa hep uarim depo almak mantikli geliyor bana. Fazladan 25 lt yuku tasimanin bir mantigi yok. Gerci iki depodur fulluyorum yakit tuketimine dair bir veri olsun elimde diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap