Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Çok resim mi olmuş....:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Çok resim mi olmuş....:):) 22 kmde beş resim var kimse demiyor mu yahu niye duruyoruz diye Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 22 kmde beş resim var kimse demiyor mu yahu niye duruyoruz diye Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yok Serdar'ım durmuyorum ki... Yani çoğunlukla... Alıştım ekranı saniye içinde çekebiliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yok Serdar'ım durmuyorum ki... Yani çoğunlukla... Alıştım ekranı saniye içinde çekebiliyorum... Ahaaa trafik canavarı Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Ahaaa trafik canavarı Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yaw senin ağzın nediyor Serdar'ım ..::) telefonla bir saniye bile sürmüyor..peee Hele bir de beğenen var Ahmet'im, yazdım senide kara kaplı beğenenler listesine ..:)::):):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yaw senin ağzın nediyor Serdar'ım ..::) telefonla bir saniye bile sürmüyor..peee Hele bir de beğenen var Ahmet'im, yazdım senide kara kaplı beğenenler listesine ..:)::):):) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yaw senin ağzın nediyor Serdar'ım ..::) telefonla bir saniye bile sürmüyor..peee Hele bir de beğenen var Ahmet'im, yazdım senide kara kaplı beğenenler listesine ..:)::):):) Yok abi ben senin ne kendini ne karşıdakini riske edecek birsey yapmayacagini biliyorum, sadece serdarin yorumu komik geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yok abi ben senin ne kendini ne karşıdakini riske edecek birsey yapmayacagini biliyorum, sadece serdarin yorumu komik geldi Satışa geldik Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Satışa geldik Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Seni satarmiyim serdarim yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yok abi ben senin ne kendini ne karşıdakini riske edecek birsey yapmayacagini biliyorum, sadece serdarin yorumu komik geldi Biliyorum Ahmet'im sabah latifesi işte.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap