Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Abi ben olsam yedek felan tüm anahtarları çantama atardım.Araba yengemin adına mı? Yooo araç yedek anahtarları bende olur her daim[emoji2] Evet herkesin Arabası kendine kayıtlı.. Yooo araç yedek anahtarları bende olur her daim[emoji2] Evet herkesin Arabası kendine kayıtlı.. Ayrıca tüm bakım ve giderler bende yaw... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Hani bu Arabanın konusu [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 [emoji2][emoji2] Serdarım doğru düzgün resimleyemedim ki, arada bir iki resim ancak yoksa Aklımda [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yooo araç yedek anahtarları bende olur her daim[emoji2] Evet herkesin Arabası kendine kayıtlı.. Ayrıca tüm bakım ve giderler bende yaw... Ben anlamam. Anahtarı vermezsen şikayetci olurdum ben olsam içeri attırırsım seni 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Senden fotoğrafcı olmazmış anladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Senden fotoğrafcı olmazmış anladım. Araba dandik. Sallıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Araba dandik. Sallıyor Şöförden olmasın o sakın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Şöförden olmasın o sakın ? Araba düzgün olsa ben nasıl sallayayım. Yol dandik, araba dandik, sonuç bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 (düzenlendi) Aralık 25, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 O da nesi... Bence biz yakın zamanda bir çay kahve içelim. Vay başımıza gelenler. Almanların fakir arabasına binene kadar amerikalının lord arabasına bineydin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 O da nesi... Bence biz yakın zamanda bir çay kahve içelim. Vay başımıza gelenler. Almanların fakir arabasına binene kadar amerikalının lord arabasına bineydin Servetim ne vakit istersen[emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 (düzenlendi) Serdar yaman için Aralık 28, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Serdar yamam için Yamyam dememişin iyi ki len 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap