Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Şu büyük ekranı her gördüğümde gidip taktırayım diyorum.. Ancak km güncellemesi düşündürüyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Şu büyük ekranı her gördüğümde gidip taktırayım diyorum.. Ancak km güncellemesi düşündürüyor.... Guncelleme de ne ki beni para dusunduruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Guncelleme de ne ki beni para dusunduruyor Birşey değil canım 500 kağıtçık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Eskiden ben de istiyordum. Hatta ilk alanlar olduğunda Ankara'da bulsaydım alacaktım. Şu an hem öncelik Bi-Xenon, yay ve stoplarda hem de verdiğim parayı amorti edebileceğini düşünmüyorum. Genelde hız,devir,vites yükseltme ve hararet ile ilgileniyorum seyir halinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Birşey değil canım 500 kağıtçık. Iste o kagitciklarda mesele. Bende su an o parcaya verilecek o kadar kagitcik yok. Daha kotusu olan kagitciklari da dugunde dernekte yakin arkadaslarim olan ve onumuzdeki hafta biri, bir sonraki hafta biri olmak uzere damatciklara takacavim. Yani sonuc. Kagitcik ta kalmayacak. durum pek ic acici degil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Iste o kagitciklarda mesele. Bende su an o parcaya verilecek o kadar kagitcik yok. Daha kotusu olan kagitciklari da dugunde dernekte yakin arkadaslarim olan ve onumuzdeki hafta biri, bir sonraki hafta biri olmak uzere damatciklara takacavim. Yani sonuc. Kagitcik ta kalmayacak. durum pek ic acici degil. Ben alıp hediye paketi yapayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Ben alıp hediye paketi yapayım. Bekliyorum. Adres Taskopru Adalet Sarayi, Taskopru/KASTAMONU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Bekliyorum. Adres Taskopru Adalet Sarayi, Taskopru/KASTAMONU Almaya gidecem şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Şu büyük ekranı her gördüğümde gidip taktırayım diyorum.. Ancak km güncellemesi düşündürüyor.... Abi güncelleme konusunu kafana takma, taktıracaksan km konusunda ben yardımcı olurum sana. Kendi ellerimle güncellerim. Kaç km 'de araç? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Abi güncelleme konusunu kafana takma, taktıracaksan km konusunda ben yardımcı olurum sana. Kendi ellerimle güncellerim.Kaç km 'de araç? Servet öncelikle çok teşekkür ederim.. Şu an 22300 km de.. Yine burada konuların birinde paylaşılmıştı serviste yanlışlıkla -km - yerine - mil -olarak güncellendiğini okuyunca neredeyse vaz geçmiştim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 buda PS nin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 1903 o 1903 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Kiralık 2011 i20 nin km... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap