Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 [IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/09/1deaf25314e71fa60b6631cf1b419e1f.jpg[/IMG] Şu şampiyonluğa bir ben ulaşamadım abi maaşallah :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Arkadaşlar tapatalk ile eklediğiniz fotolar forumda çıkmıyor bilgilerinize. Doğru yere yazsam bakılmaz o yüzden hedefe mesaj verdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Arkadaşlar tapatalk ile eklediğiniz fotolar forumda çıkmıyor bilgilerinize. Doğru yere yazsam bakılmaz o yüzden hedefe mesaj verdim. Ne çektin bizden sen :lol: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Çok sıcak çook.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Çok sıcak çook.. Neresi sıcak abi.4.6 ları görsem ben içim hep serin olurdu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Neresi sıcak abi.4.6 ları görsem ben içim hep serin olurdu. Doğan'ım polonun 47 derecelik resmini paylaşacaktım resim için büyük dedi Max, 0,98mb olması lazımmış 1,12mb yi kabul etmeyince dünkü yemek te çektiğim resmi paylaştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 (düzenlendi) Doğan'ım polonun 47 derecelik resmini paylaşacaktım resim için büyük dedi Max, 0,98mb olması lazımmış 1,12mb yi kabul etmeyince dünkü yemek te çektiğim resmi paylaştım.. Fotoyu düzenle abi kenarlarını kırp boyutu düşer.O zaman yüklersin rahatca Ağustos 4, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Fotoyu düzenle abi kenarlarını kırp botuyu düşer.O zaman yüklersin rahatca Doğan'ım, tablette denedim ama olmadı sanki.. Hahahah ayrıca 47 değil 37 imiş, tabii yakın gözlüğüm yok yaa:):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Artiz! çok iyimiş çubukların rengi... yanıyor gerçektende 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap