Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Ve artık 40.000 olduk. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 30001 de benden gelsin o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Dikkatimi çekti hararet ibresi sanki normalden yukarıda gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Dikkatimi çekti hararet ibresi sanki normalden yukarıda gibi... Bende siz yazınca farkettim dikkat edeyim bakalım sıkıntı varmı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 K Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Aslında bu km güncel değil fırsat buldukça yüklüyorum.. Evet tamamen kullanıcı tercihine kalmış, yakıt ışığı yandığında otm. olarak kalan km geliyor ekrana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Kalan menzil var bende hep. Gidiyorsunuz gidiyorsunuz km azalmayınca mutlu oluyorsunuz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 41 bin kere masallah. Gerci 43 bine taklastik ama. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 İlk iki yakalama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Pek km fotoğrafları almadığımdan bunu bulabildim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap