Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 On 6/11/2016 at 01:00, Yahya Akman said: Güzel. Yalnız Yahya bu gösterge güncellenmemiş görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Güzel. Yalnız Yahya bu gösterge güncellenmemiş görünüyor [emoji4] Evet abi guncel degil. Servise gittim yapayiz dediler baslarindan savdilar bende ugrasmadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 7 dakika önce, Yahya Akman said: Evet abi guncel degil. Servise gittim yapayiz dediler baslarindan savdilar bende ugrasmadim Cumartesi sabaha yazdırdım randevu. Sende gel müsait olur o saatte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Cumartesi sabaha yazdırdım randevu. Sende gel müsait olur o saatte. Başerdeki hasan ustada olmaz dedi cikti isin icinden abi. Amaaan varsin eski yazilimli olsun. Aicaklik gostergesi ha asagida ha yukarida. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 3 dakika önce, Yahya Akman said: Başerdeki hasan ustada olmaz dedi cikti isin icinden abi. Amaaan varsin eski yazilimli olsun. Aicaklik gostergesi ha asagida ha yukarida. Ama depo ile hararet göstergesi de kontağı kapattığında aynı açı ile bekleme konumuna geçecek güncelleme sonrası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Başerdeki hasan ustada olmaz dedi cikti isin icinden abi. Amaaan varsin eski yazilimli olsun. Aicaklik gostergesi ha asagida ha yukarida. [emoji4] Sebep ne dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Buda en taze km lerden 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 3 dakika önce, Bekir B. said: Buda en taze km lerden doğru yolu bulmuşsun abi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 doğru yolu bulmuşsun abi hayırlı olsun [emoji4] Daha iyileri sizlerin olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 5 dakika önce, Bekir B. said: Buda en taze km lerden E dediğim çıktı işte bak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 E dediğim çıktı işte bak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap