Erdogan.Kavakli Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 Arkadaşlar herkesin beğenisi farkılık göstermekte ve bir çoğumuzun etkilendiği filmi başka arkadaşlar izlememiş durumda bundan yola çıkarak böyle bir konu oluşturmak istedim böylelikle canımız sıkıldığı zaman hangi filmi izlesem diye düşünüp duracağımıza ya da hiç bir fikrimiz olmadığı durumlarda burada ki değerli arkadaşlarımızın etkilenmiş olduğu yada beğenerek izlediği filmleri değerlendirerek hareket ederiz buda bizleri biraz rahatlatmış olur ve birlikte filmin iyi yanlarının yanında kötü yanlarını da eleştire biliriz saygılar iyi forumlar arkadaşlar . Benim Etkilendiklerim : En Sevdiğim Film : V For Vendetta En Sevdiğim Dizi : Öyle Bir Geçer Zaman Ki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Film : Matrix ve Yüzüklerin Efendisi serisi Dizi : Yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 vala ölmeden önce seyredilmesi gereken 100 filmi saymak lazım...okadar çok varki...ayırmak çok güç ama bir sinema manyağı olarak; 1.er ryanı kurtarmak... 2.sinemanın dönüm noktası olan matrix serisi... 3.filmlerin efendisi olan yüzüklerin efendisi serisi... tv dizisi.avrupa yakası...yerli tv dizisi kardeşiler takımı ve pasifik ....yabancı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan.Kavakli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Madmax arkadaşım dediğin gibi seyredilmesi gerekli olan bir çok film var bunlar arasında ilk 3 film üzerinde durmussun gerçektende farklı koşullardaki alanları anlatan en iyi filmler arasında belirleyiciliği yüksek filmler. İzlemeyen arkadaşların sayısının az olduğunu dşünmekteyim bu yüzden yakın geçmişe dayalı filmleride konu edersek çok güzel olur saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Birden yazmak gerekince aklıma gelmeyen onlarca isim oluyor ama; "Esaretin Bedeli", korku türünde "O" ve "Cinnet", "Yedi", "Prestij", "Siyah Kuğu", "V for Vendetta", "Zoraki Kral", "Er Ryan ı Kurtarmak", "Tom Hanks - Issız Ada", "Forrest Gump(Koş Forrest Koş)" çok sevdiğim yapımlardan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 yanlız bu forumun atilla dorsayı benim bilmiş olda........yaşınız kac bilmiyom ama.......onun için...sinema köşesi için teşekkürler...bilmediğin bişi olursa sorabilirsin.... not :tolgacım eline sağlık çok güzel filmleri seçmissin..yine amma da ukalayım ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan.Kavakli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Önemli değil saygıda kusur etmeyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 helal be......işte bu izmirli farkı gerçekten çok iyi bir film izleyeniyimdir...fragman köşesi ve önceki sitede film soundtrackları bölümü vardı..aslında sen gencsin herhafta ne izleyelim ne dinleyelim bölümü ne okuyalım gibi bir bölüme ihtiyac var ac sen bende yardım ederim sana...cd dvd kitap ve diger kültürel alanlardan oluşur ve üyelerimize bir nevi yol gösterir....yeapp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Böyle birileri film sorunca hep afallar kalırım o yüzden flm listemi gözden geçirip tavsiye ederim ama bazıları vardır ki akıldan kolay kolay çıkmaz. Wanted Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 ha film replikleri acmıstım birde ama bossumuz taşımadı napalım.... wanted....aklında kalan jolie nin sudan cıkısımı yokusam........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Allah ne etmesin ben tel başıma 12415 tane film mesajını nasıl taşıyayım eski sitenin adresi belli giriş yapıp alabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 replikler o kadar olmuşmu yaw.......deme kalsın kalsın ozaman aman diyim...gözlerin bozulur... jonson ii markaymış...40-45 tl imiş garfi dedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 replikler o kadar olmuşmu yaw.......deme kalsın kalsın ozaman aman diyim...gözlerin bozulur... jonson ii markaymış...40-45 tl imiş garfi dedi... Konuyu dağıtmayalım Teşekkür ediyorum cenk'e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan.Kavakli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Benim için sıkıntı yok madmax ın da deneyimlerinden yararlanarak yapılabilir bir bölüm ama sürekli güncel tutularak mesela her hafta yenilenecek haftada 10 tane film seçilip koyulacak v.b bu tarz uygulamalar yapılabilir fikir babalığını siz yapın gerisini ben hallederim (: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 u are angel??? ne kadar olumlu bir adam bu sevdim seni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap