Erdogan.Kavakli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Eeee kimin adamı :D Erdoğan'ımı özlemiştim yaw....İyi oldu..sağolsun... Sayın madmax bizim çevremizde yaramaz eleman yok zati ;) En yamuk benim yani o derece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 gerçekten esaslı bir elemanmış...forumdaşım birazda müzik konusunda zevklerinizden örnekler alabilirmiyiz...kendinize ait yada uygun görürseniz...return of the madmax köşesine...katkılarınızı bekliyoruz... not:neyse yazmayayım...yine site karışmasın...bu hafta hücre hapsi almayayım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Dayanamıyorum,devam edeyim; 300 Spartalı Kill Bill Serisi Titanic Green Mile Inception The Prestige Pirates Of The Caribbean Serisi Braveheart A Beautiful Mind The Pianist The Godfather I Avatar Back to the Future(Geleceğe Dönüş Serisi) Sherloc Holmes I Am Legend The Silence Of The Lambs (Kuzuların Sessizliği serisine Bayılıyorum ) The Illusionist Troy (40 kere falan izlemişimdir) Aklıma gelenler bunlar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan.Kavakli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 drmert gerçektende izlenmesi gereken filmleri güzel bir şekilde ele almışsın helal olsun . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Ve şu anda izlediğim Mutant Günlükleri Teveccühünüz efenim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 300 Spartalı + Kill Bill Serisi +++ Titanic +++ Green Mile ? Inception +++ The Prestige ++ Pirates Of The Caribbean Serisi +++ Braveheart + A Beautiful Mind ++++ The Pianist ? The Godfather I +++ Avatar ++++ Back to the Future(Geleceğe Dönüş Serisi) ++ Sherloc Holmes ++ I Am Legend ++++ The Silence Of The Lambs (Kuzuların Sessizliği serisine Bayılıyorum ) ? The Illusionist ? Troy (40 kere falan izlemişimdir) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 forrest gump black hawk down the rock dexter person of interest chuck 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 (düzenlendi) Film The godfather serisi A Beatiful Mind The good the bad and the ugly Elm Sokağı serisi Chucky Dizi Spartakus X files Şubat 19, 2012 Umur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 (düzenlendi) Film : Dizi : Daha Çok varda bunlar favorilerim.... Şubat 20, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Çorbada tuzum olsun diye ben de bir liste yaptım, mutlaka unuttuklarım vardır, ayrıca severek seyrettiğim halde bu listeye sinema değerini yeterli bulmadığım iÇin almadıklarım da var. Yabancı filmlerde en iyilerim şunlar: The Shawshank Redemption Schindler's List Forrest Gump Memento Alien The Shining Amélie A Clockwork Orange Life Is Beautiful Gladiator Amadeus 2001: A Space Odyssey Die Hard Blade Runner Black Swan Platoon Groundhog Day Ratatouille The Truman Show Avatar Fahrenheit 9/11 Philadelphia The Deer Hunter Before The Rain Türk filmleri konusunda zayıf kalmışım, biraz düşününce aklıma gelenler Yılmaz Erdoğan'dan Vizontele Nuri Bilge Ceylan'dan Uzak Çağan Irmak'tan Babam ve Oğlum Ezel Akay'dan Hacivat ve Karagöz Neden öldürüldü? Yavuz Turgul'dan Eşkiya Şerif Gören'den Yol Diziler konusunda ise oldukÇa cahilim, genelde kısa sürede sıkılıyorum tekrarlayan karakterler ve davranış biÇimlerinden, Mesela herkesin bayıldığı "Lost" benim iÇin bilim-kurgusal bir Brezilya dizisi idi, 3 ayda bir bölüm ancak izlerdim ve herşey hep aynı olurdu. Hele Türk dizilerine maalesef dizi süresinin iki mislini bulan reklam kuşakları ve bölümü doldurmak adına uzatılan, anlamsız bir fon müziği eşliğinde, basit kamera oyunları ile başarısız mimik gösterilerini dakikalarca burnumuza sokan anlayışa tahammül edemiyorum. Yine de isim vermek gerekirse "öyle Bir GeÇer Zaman Ki" yansıttığı zaman dilimi ile ilgimi Çekse de pek seyredemedim. Yabancılardan da "The Good Wife" ve "Lie To Me" makul. İyi seyirler! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 DÜNYA IDM LERİNDE 4.SIRAYA TIRMANMIŞ SOSYAL MEDYA NIN KRALI ABSÜRD KOMEDİ AYRICA SON İZLEDİĞİM FLİM BİLİM KURGU İSE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap