Mehmet Ertekin Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2013 merhaba yaklaşık bir ay önce almış olduğum b-max te vites geçişlerinde ses problemi yaşıyorum. powershift şanzımanlı araç kullanıpta problem yaşayanınız varmı.(ses problemi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Biraz açmanız lazım nasıl bir ses? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ertekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Biraz açmanız lazım nasıl bir ses? özellikle düşük süratte yapıyor,arnavut kaldırımı,bozuk satıhlarda şıngırtı sesi birde;örneğin düz yolda 40 km süratte ,firene basmadan yavaşlayıp ,tekrar hızlanmak istediğimde vites küçültmeyi unutuyor,hırıltı şeklinde bir ses çıkıyor,çok kısa bir süreliğine ayağımı gazdan çekip tekrar hafifçe bastığımda hırıltı sesi kayboluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Mutlaka bir servis ziyareti yapın.. Anlattıklarınızı yaşamadık, sessiz bir vites geçişi var.. Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ertekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Mutlaka bir servis ziyareti yapın.. Anlattıklarınızı yaşamadık, sessiz bir vites geçişi var.. Geçmiş olsun... servise gittim araç 2 gün kaldı,sonunda şanzımanın karekteristik özelliği olduğunu söylediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 DSG semptomları ile paralel ilerliyor Powershift'te... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Şıngırtı için normal diyorlar. DSG de de aynı ses var ama sorun çıkarmadan kullanılıyormuş. Fakat Powershift bugünlerde sıklıkla sorunla anılmaya başladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Unutmamak da fayda var bahsi geçen iki ürün de Getrag yapımı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. Belki önce yazılmıştır ama ben görmedim. 4x olan araçların şanzumanları sürekli 4 çeker konumda sabit kalıyormuş. Normal şartlarda 2x olması gerekn durumlarda bile 4 çeker devam ediyormuş. Tamamının kontrol bilgisayarı değişecekmiş. Sorun şanzumanda değil kontrol sistemindeymiş. Sanırım geri çağırma yerine doğrudan davet ile halledilecekmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. Belki önce yazılmıştır ama ben görmedim. 4x olan araçların şanzumanları sürekli 4 çeker konumda sabit kalıyormuş. Normal şartlarda 2x olması gerekn durumlarda bile 4 çeker devam ediyormuş. Tamamının kontrol bilgisayarı değişecekmiş. Sorun şanzumanda değil kontrol sistemindeymiş. Sanırım geri çağırma yerine doğrudan davet ile halledilecekmiş. Özer bey bu bizim powershift li focuslar için geçerlimi 4x 2x olayını pek anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Özer bey bu bizim powershift li focuslar için geçerlimi 4x 2x olayını pek anlayamadım Değil. 4x4 araçlarda oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 İçimden bir ses Powershift'in, DSG'nin isim değişmiş hali olduğunu söylüyor.Umarım yanılırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 İçimden bir ses Powershift'in, DSG'nin isim değişmiş hali olduğunu söylüyor.Umarım yanılırım. ikisi de Getrag firmasının üretimi zaten. Şikayetlerde benzer. Mesela arnavut kaldırımı yollarda ikisi de şıngırtı yapıyor. Fakat kullananlar DSG bir tık daha iyi diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Ama onlar haksız biraz özellikle verim konusunda çünkü EB ile daha iyi PS. Fiesta kategorisinde örnek Mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 1.6 EByi kaldirma nedeni powershiftlisinin gelicek olmasi mi acabaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap