Saruhan Özkan Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2013 Merhabalar sevgili ağabeylerim ve arkadaşlarım, Hatırlarsanız geçen gün "Bugün internetten ne aldınız?" bölümünde bir razer mouse aldığımı söylemiştim. O mouse geldi. Şimdi ptt'nin kargo takip sistemine girdiğimde bu yazıları görüyorum. Aranızda yurtdışından ürün alan mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bana yardımcı olmanızı isteyeceğim konu ise şu: 1) Bu ürün gümrüğe mi takılmış? 2) Ben kendim mi gidip alacağım? 3)Ürünü açıp orasını burasını benden habersiz elliyolar mı? ya da bütün bu soruların genel bi cevabı olarak otur ve gelmesini mi beklemeliyim? Şimdiden önerileriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Şuan sadece bekleyin. Ürün kargo hariç 95 dolar altında ise % 95 sorunsuz gelecek. Yani durumu belli değil kontrol aşamasında. Ürün kendi gelecek Açma yetkileri var ama fatura açık seçik ve güvenilir adresten aldıysanız sırf ona bakıp açmazlar genelde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 O bilgiyi vermeyi atlamışım. Ürünün fiyatı: $174.99 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Ürün fiyat faturası içerisinde ise muhtemelen takılır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 o zaman kendim mi gidip alacağım? Bu kadar sabırsız oluşumu mazur görün zaten yeterince bekledim artık kavuşmak istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 174usd ise ve fatura bu bedel yazılarak kesildi ise vergi ödemeniz gerekecektir. Evden ödeyemezsiniz sanırım Bu arada acayip pahalıymış diyorum. Bu ne yahu uçuyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 (düzenlendi) 174usd ise ve fatura bu bedel yazılarak kesildi ise vergi ödemeniz gerekecektir. Evden ödeyemezsiniz sanırım Bu arada acayip pahalıymış diyorum. Bu ne yahu uçuyor mu? ürünü aldığım zaman daha net fotoğraflarını çekip paylaşıcam kanatları var kesin uçuyor Bir de kargo takibine az önce baktım şöyle bir değişiklik var 3.Madde Torbaya eklendi bu nedir acaba? Mayıs 9, 2013 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 ürünü aldığım zaman daha net fotoğraflarını çekip paylaşıcam kanatları var kesin uçuyor Bir de kargo takibine az önce baktım şöyle bir değişiklik var 3.Madde Torbaya eklendi bu nedir acaba? Dağıtım için torbaya eklenmiş. Yani varış şubesine yola çıkmıştır büyük ihtimalle. Haftaya Pazartesi falan elinize ulaşır diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 ürünü aldığım zaman daha net fotoğraflarını çekip paylaşıcam kanatları var kesin uçuyor Bir de kargo takibine az önce baktım şöyle bir değişiklik var 3.Madde Torbaya eklendi bu nedir acaba? Gümrükten geçti,Hayırlı olsun geliyor yolda ürün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 çok sevindim Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Bir de gelebilse ne güzel olcak hala geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Bir de gelebilse ne güzel olcak hala geliyor bugun gelmediyse pazartesi gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 yok ya benim yazdığımı görmüşler sanırım. saat 11 de geldi kargom Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 güvenilir adresten aldıysanız yakup güvenilir adres derken güvenilirliğini nerden anlayabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 yakup güvenilir adres derken güvenilirliğini nerden anlayabiliriz Tecrübe falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap