Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Benzer bir konu varken bende buradan sorayım o zaman sorumu. İlk defa yurtdışından alışveriş yaptım ve kargoyu takip ederken şu ekranla karşılaştım; Bir kaç yerde araştırdım kimi gümrüğe takılmış satıcıya geri gönderilecek diyor kimi de kontrol ediliyor 1-2 haftaya eline ulaşır demekte. Burada aliexpressten alışveriş yapanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bilgi veren olursa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Benzer bir konu varken bende buradan sorayım o zaman sorumu. İlk defa yurtdışından alışveriş yaptım ve kargoyu takip ederken şu ekranla karşılaştım; Bir kaç yerde araştırdım kimi gümrüğe takılmış satıcıya geri gönderilecek diyor kimi de kontrol ediliyor 1-2 haftaya eline ulaşır demekte. Burada aliexpressten alışveriş yapanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bilgi veren olursa sevinirim Tek seferde yüklü meblağ olunca araştırıyorlar. Bana postane görevlisi aylık 50 euro hakkın var sonrasında gönderilmez demişti. Ne kadar doğru biley diyemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Tek seferde yüklü meblağ olunca araştırıyorlar. Bana postane görevlisi aylık 50 euro hakkın var sonrasında gönderilmez demişti. Ne kadar doğru biley diyemiyorum 44-45 dolar anca ediyor abi aldıklarım. Hayır internette kesin bir yorum olsa ona göre davranacağım ama oda yok. Kimi geri gider diyor kimi gelecek,kontrolde diyor.. 33 günlük bir süre kaldı sonrasında otomatik para satıcıya geçecek,inş o süre dolmadan kesin bir şeyler öğrenirim. Teşekkürler abi,sağol yorumun için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Gelir gelir Semih, o ekranda garip birşey yok şuan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Gelir gelir Semih, o ekranda garip birşey yok şuan. Rahatladım valla,sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Rahatladım valla,sağol En kötü postaneden getirmezler seni çağırırlar. Takma gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Benzer bir konu varken bende buradan sorayım o zaman sorumu. İlk defa yurtdışından alışveriş yaptım ve kargoyu takip ederken şu ekranla karşılaştım; Daha Türkiyeye girmemiş bile. PTTye göre 30unda Türkiyeye yönlendirilmiş, yani sorun yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Semih acele yok gelir, gümrüklüyse biraz uzun sürer ama gelir. Türkiyeye girdiğinin ertesi günü adresime ulaşan kargoda aldım, üç hafta geçtiğini de gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap