Özgür Ş. Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2013 (düzenlendi) öncelikle herkese merhabalar, geçen hafta sonu yeni aracımla kısa bir tur yaptım ailemle. Gidilen güzergah bence pek çok şartı bir arada barındırdığı için paylaşmak ve bilgilendirmek istedim merak edenler için umarım işe yarar aracım 1.0 ecoboost sedan gidilen güzergah şöyle izmirden çıkıp salihliye kadar 90-100 km arası hızla oradan da 1500 rakımlı bozdağa çıktım bozdağdan gölcük oradan da tekrar bozdağ yolu ile ödemiş tarafından aşağıya inmeye başladık inerken yol üzerindeki birgi beldesine uğradık bu aralar baya gözde tatar ramazan dizisinin çekildiği belde devamında ödemişe indik ve ordanda tire ilçesine gezip dünüş yolunda torbalı üzerinden otoyola çıkarak 120-130 km arası hızlarla izmire döndük. bu güzergah ta arabanın keyfini çıkarma imkanıda bulmuş oldum özellikle 1500 rakımlı bozdağa çıkarken iyiki 1.0 almışım dedim banamısın demedi bu arada araçta 5 yetişkin var ve klima sürekli açıktı gelelim yakıt verilerine yaklaşık olarak 310 kilometrelik yol yaptım aracım yola çıkmadan önce 1750 kmdeyken döndüğümde 2060 kmde idi. bu haliyle eve döndüğümde yola çıkarken sıfırladığım ortalama yakıt tüketimi 6.4 lt oldu. doğrusunu söylemek gerekirse ben daha fazlasını bekliyordum ama beni bile şaşırttı yukarıda da bahsettiğim gibi şehirler arası yolda 90-100 arası bir hızla, tırmanma sırasında ise birazda keyifin vermiş olduğu hazla yüklenmedim dersem yalan olur genelde üst devirlerde kullandım anlık yakıt tüketimi 30 litreleri bile görüyordu dönüş yolundaki otoban da ise 120 130 arası kullanımla bu verileri yakaladım. umarım ilgilenen ve merak eden arkadaşların işine yarar... Mayıs 10, 2013 Özgür Ş. tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Araç alımında doğru tercih memnuniyetle sonuçlanıyor...keyifle sürün.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Keyifle kullanın aracınızı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 teşekkür ederim herkese Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Güle güle kullanın, çok keyifli bir motora sahibiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Hayırlı olsun...Gaza geldim bendemi bir hafta sonu gezisi yapsam Ecoboostumla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Ecoboost diyorum daha ne olsun. Benzinli bir araba ve kullanım şekline bakınca güzel değerler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 bencede değerler şuan için yeterli biraz daha düşürebilirsek ne ala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 gezilen yerler ve tüketim değerleri şahane. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap