Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 O seslerin sebebi hoparlör değil yalıtım malzemesi. Dediğim gibi oem iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Peki tavsiye edeceğiniz hoparlör nedir. 2015 model araçta yüksek seste hoparlör de patlama sesi geliyor. Ama sadece 1 şarkıda. Ziynet Sali yağmur şarkısı oda. Marka ve model adı yazarsanız sevinirim. Zafer abi şu konuyu incele bi. Kapılardaki sesin sebebi yazıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 http://www.hepsiburada.com/sony-xs-n1620c-premium-ust-seviye-16-cm-350-watt-2-yollu-mid-takimi-p-OTBLCXSN1620C Araç için bunları alsam 4 adet. Tweetter'lar için arkaya yerini açtırsam, ön tweetterler orjinal kalsa (amfisiz sistem) nasıl olur tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: http://www.hepsiburada.com/sony-xs-n1620c-premium-ust-seviye-16-cm-350-watt-2-yollu-mid-takimi-p-OTBLCXSN1620C Araç için bunları alsam 4 adet. Tweetter'lar için arkaya yerini açtırsam, ön tweetterler orjinal kalsa (amfisiz sistem) nasıl olur tavsiye eder misiniz? Anfi olmadan mid takimi bi işe yaramaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: http://www.hepsiburada.com/sony-xs-n1620c-premium-ust-seviye-16-cm-350-watt-2-yollu-mid-takimi-p-OTBLCXSN1620C Araç için bunları alsam 4 adet. Tweetter'lar için arkaya yerini açtırsam, ön tweetterler orjinal kalsa (amfisiz sistem) nasıl olur tavsiye eder misiniz? mevcut kullanmış olduğunuz sistemden daha iyi olur fakat tam kapasite ile çalışması için 4 kanal streo anfi desteği şart bir mono anfi subwoofer eklerseniz iyi sonuçlar çıkar ortaya ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Yahya akman ucuza sıfır anfi satıyordu sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 43 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: http://www.hepsiburada.com/sony-xs-n1620c-premium-ust-seviye-16-cm-350-watt-2-yollu-mid-takimi-p-OTBLCXSN1620C Araç için bunları alsam 4 adet. Tweetter'lar için arkaya yerini açtırsam, ön tweetterler orjinal kalsa (amfisiz sistem) nasıl olur tavsiye eder misiniz? 29 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Anfi olmadan mid takimi bi işe yaramaz 18 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: mevcut kullanmış olduğunuz sistemden daha iyi olur fakat tam kapasite ile çalışması için 4 kanal streo anfi desteği şart bir mono anfi subwoofer eklerseniz iyi sonuçlar çıkar ortaya ... DSP olmadan dunyanin en kral amfisi dunyanin en kral hoparlorude olsa akustik elde edemezsiniz. Arkasi kalkmis taksi, pavyon kafasinda gezen dolmus modeli ciptis ciptis gezersiniz. Amatoru sevindirir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Amfi düşünen varsa elimde orta halli hic kullanılmamış amfi mevcut. Elimden geldiğince yardımcı olurum [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: DSP olmadan dunyanin en kral amfisi dunyanin en kral hoparlorude olsa akustik elde edemezsiniz. Arkasi kalkmis taksi, pavyon kafasinda gezen dolmus modeli ciptis ciptis gezersiniz. Amatoru sevindirir... Benim istediğim gümbür gümbür bir şey değil. Sadece güzel temiz ama volumu düşük olursa da olur. 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bir saat önce, Yahya Akman yazdı: Amfi düşünen varsa elimde orta halli hic kullanılmamış amfi mevcut. Elimden geldiğince yardımcı olurum Ufaklık geliyor bu aralar çok borcum var orta halli birşeyse bana özelden yazar mısın başkan fiyatını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Benim istediğim gümbür gümbür bir şey değil. Sadece güzel temiz ama volumu düşük olursa da olur. Iste o yuzden arabanin multimedyasini ambale edecek degisikliklerden sakin. Aftermarket amfi, hoparlor, bass takarsan eger tum dengesi bozulur isin, hicbirseye yaramaz. Al oemlerdeki sony hoparlorlerden bul, yalitim yap tak. Mutlu olursun hemso. Gerisi cooook ciddi uzer. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Iste o yuzden arabanin multimedyasini ambale edecek degisikliklerden sakin. Aftermarket amfi, hoparlor, bass takarsan eger tum dengesi bozulur isin, hicbirseye yaramaz. Al oemlerdeki sony hoparlorlerden bul, yalitim yap tak. Mutlu olursun hemso. Gerisi cooook ciddi uzer. sende sony sistem vardı galiba bide dynamat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Olcay Sert yazdı: sende sony sistem vardı galiba bide dynamat Bende arabanin her yani yalitimli, sony hoparlorler ve sony twitterlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Bende arabanin her yani yalitimli, sony hoparlorler ve sony twitterlar var. her yanı derken * kapı içleri * davlumbazlar * kaput * tavan * zemin * bagaj * etc. ben sadece kapı içlerini yaptığını duymuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 28 December 2016 - 16:45 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Iste o yuzden arabanin multimedyasini ambale edecek degisikliklerden sakin. Aftermarket amfi, hoparlor, bass takarsan eger tum dengesi bozulur isin, hicbirseye yaramaz. Al oemlerdeki sony hoparlorlerden bul, yalitim yap tak. Mutlu olursun hemso. Gerisi cooook ciddi uzer. Sony piyasada yok malesef. Tweeter çıkma aldım bugun elime ulaştı temiz demişti arkadaş tırnaklarından atmış iade ettim. Sony bulsaydım eğer hiç düşünmezdim ama bulamıyorum. Bir kaçtane buldum durumları iyi değildi onları da arabaya takmak içime sinmedi açıkçası. Varsa bildiğiniz tanıdığınız oem sony alcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Hoparlörün dış görüntüsü önemli değil. Yani plastik kısımda ki çizikler ortasının basık olması vs sesi etkilmez. Kırık yırtıl olmasın yeterli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap