Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Evet satanlar bile . Gayet açık değil mı ? Üretici diyorki hdd'm ssd'm den sağlam gibi kaynak lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 kaynak lütfen Napcan, vazmı geçecen inanmıyor musun. Vermiyorum kaynak Kaynak organik arkadaşım nasıl vereyim al beynimi geçmişe in Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Windows donmaz, bekler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Napcan, vazmı geçecen inanmıyor musun. Vermiyorum kaynak Kaynak organik arkadaşım nasıl vereyim al beynimi geçmişe in Benim zaten almaya niyetim yok, kullanım tarzımda gerek olmadıgını savunuyorum ama dediğin şey cok saçma o yüzden detaylarını okumak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap