M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Bugun De Bir Arkadaş Taktı Aynı Cihazdan Otomatik Park Yazılımı Gelmek Üzere Denildi Yani Onu Da Halledeceklermiş Fiyat Sizinki İle Aynı Servise Sordum 1400 Gelisi Varmış Ama Talep Olursa Fiyat Konusunda Yardımcı Olacağını Söyledi 1500 Hatta Altına Düşerler Diye Düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Güle güle kullan kardeşim.. sağol nihat abim Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Bugun De Bir Arkadaş Taktı Aynı Cihazdan Otomatik Park Yazılımı Gelmek Üzere Denildi Yani Onu Da Halledeceklermiş Fiyat Sizinki İle Aynı Servise Sordum 1400 Gelisi Varmış Ama Talep Olursa Fiyat Konusunda Yardımcı Olacağını Söyledi 1500 Hatta Altına Düşerler Diye Düşünüyorum yazılımm meselesini nasıl yapabiliriz esat kardeşim gelir veya duyarsan bana da haber edermisin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Abi hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Abi hayırlı olsun. sağol umut kardeş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 sağol nihat abim yazılımm meselesini nasıl yapabiliriz esat kardeşim gelir veya duyarsan bana da haber edermisin Hafıza Kartını Güncelliyorlarmş Söyledim Geldiğinde Haber Verecekler Ben De Size Bildiririm Ne Demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 hayırlısı olsun güle güle kullan bir sorum olacak . ses orjinal cd çalara göre nasıl daha iyimi ses konusunda belirgin bir fark görebiliyormusun.iyi veya kötü anlamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 hayırlısı olsun güle güle kullan bir sorum olacak . ses orjinal cd çalara göre nasıl daha iyimi ses konusunda belirgin bir fark görebiliyormusun.iyi veya kötü anlamda evt kardeş şimdiden farketti ses sistemi girmeden bile farkediyor iyi anlamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 hayırlı uğurlu olsun çok şık olmuş kardeş oto. parkta çalışır işaalah bende çok düşünüyorum bundan bi tane hatta buldum 770 liraya ama ne kadar kalite farkı olur bilemedim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) Park sensorlerinin calismasi iyi olmuş sesli komutu ve otomatik parki hic kullanmiyorum nerdeyse alinabilir aslinda. Hayirli olsun Otomatik park işi bence takılan cihazın programından dolayı desteklemiyor. Kablo söküp takarak olacak iş değil bence. Sonuçta otomatik park tuşuna basınca bir tepkime vermiyor ekran. Demek ki desteklemiyor o yazılımı. Kurcalarlarsa da birşey yapamayacaklarını düşünüyorım. Belki içinde bir switch vardır otomatik parklı araçlarda o switchi açmak gerekiyordur. Sonuçta ön park sensörünü destekliyor. Ön park sensörü olan araçta otomatik parkta oluyor orjinalde. Taner eline emeğine sağlık.. Kullanmasanda otm. park keşke çalışsaydı... Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Bugun De Bir Arkadaş Taktı Aynı Cihazdan Otomatik Park Yazılımı Gelmek Üzere Denildi Yani Onu Da Halledeceklermiş Fiyat Sizinki İle Aynı Servise Sordum 1400 Gelisi Varmış Ama Talep Olursa Fiyat Konusunda Yardımcı Olacağını Söyledi 1500 Hatta Altına Düşerler Diye Düşünüyorum abiler arkadaşlar birkaç gün önce navimate distriutörü ile konuştum. az önce tekrar aradım daha önce otomatik park iptalı hakkında bi şikayet ulaşmamış ellerine yurtdışı ile iletişime geçmişler bir hafta 10 gün içerisinde yazılım göndereceklermiş yazılımsal bir sıkıntı olduğunu söylemişler ve güncelleme yapacağız dediler ben de haber bekliyeceğim artık.... hayırlı uğurlu olsun çok şık olmuş kardeş oto. parkta çalışır işaalah bende çok düşünüyorum bundan bi tane hatta buldum 770 liraya ama ne kadar kalite farkı olur bilemedim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay valla kardeşim onları en iyi cem hocam bilir baya araştırmış hatta yanlış hatırlamıyorsam yerinde görmüş ürünlerin birkaçını ama atalarımız derki ucuz etin yahnisi olmaz bunuda göz ardı etmemek gerek yokSA benimde aklımda değildi desem yalan olur bende onlardan düşünüyordum... Mayıs 17, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 merakla inceleme videoları bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 merakla inceleme videoları bekliyoruz inşallah yarın halledeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Öncelikle hayırlı olsun. Bluetooth ile sesli arama vs. komutlar çalışıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Öncelikle hayırlı olsun. Bluetooth ile sesli arama vs. komutlar çalışıyor mu? bende sesli komut mevcut değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Ben de serviste aynı cihaz için montaj dahil 1900 tl ye anlaştım. 2 yıl garanti verdiler. Markası cyclone http://cyclone.com.t...sno=193&uno=152 buradan inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Ben de serviste aynı cihaz için montaj dahil 1900 tl ye anlaştım. 2 yıl garanti verdiler. Markası cyclone http://cyclone.com.t...sno=193&uno=152 buradan inceleyebilirsiniz. Benim ilk işim o parlak kısmı mat siyaha boyamak olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap