semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Benim de hoşuma gitmedi piano black olması ama napayım idare edicez artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Ben de serviste aynı cihaz için montaj dahil 1900 tl ye anlaştım. 2 yıl garanti verdiler. Markası cyclone http://cyclone.com.t...sno=193&uno=152 buradan inceleyebilirsiniz. kardeşim peki senin otomatik park iptal oldu mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Bende otomatik park yok Cihaz servise geldi henüz taktırmadım takılması bütün gün sürüyormuş.Vakit bulabilirsem hafta içi bigün gideceğim.1900 tl pahalı mı biraz daha pazarlık yapayım mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Bende otomatik park yok Cihaz servise geldi henüz taktırmadım takılması bütün gün sürüyormuş.Vakit bulabilirsem hafta içi bigün gideceğim.1900 tl pahalı mı biraz daha pazarlık yapayım mı? vazgeç diyebilirim kardeşim o şekil yani ben servise sordum da taktırdım bişey olmaz dediler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Neden vazgeçeyim tam anlamadım cihaz kötü mü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 (düzenlendi) Neden vazgeçeyim tam anlamadım cihaz kötü mü yok kardeşim fiyat kötü montaj dahilmi istediler senden o kadar , daha da indir fiyatı ya da Mayıs 18, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Montaj dahil, fiyat; saat başına işçilik ücreti ödendiği için ve montajı uzun sürdüğü için biraz pahalı. bir de servis garanti verdiği için daha emniyetli geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 sen bilirsin kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Montaj dahil, fiyat; saat başına işçilik ücreti ödendiği için ve montajı uzun sürdüğü için biraz pahalı. bir de servis garanti verdiği için daha emniyetli geldi bana. eğer montaj bütün gün sürer dedilerse ya yalan söylüyorlar yada nasıl yapacaklarını bilmiyorlar, 1 saatlik işi var.(kamera hariç, varsa 1 saatte o sürsün) 2 saat. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 aynen öyle eğer montaj bütün gün sürer dedilerse ya yalan söylüyorlar yada nasıl yapacaklarını bilmiyorlar, 1 saatlik işi var.(kamera hariç, varsa 1 saatte o sürsün) 2 saat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Ben bugün servise taktırdım 1900 tl ye cihaz baya hoşuma gitti.Gayet hızlı geri kamerası var navigasyonu çok güzel.Sadece tv yi çalıştıramadık onu da halledeceğiz sanırım.Bir de sesli kontrol devre dışı kalıyor.Yazılımla giderilecekmiş sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) tv için ayrı bır modul gelecek kardeş onlar o şekil yapamaz mavi ekran geliyor değil mi ssadece Ben bugün servise taktırdım 1900 tl ye cihaz baya hoşuma gitti.Gayet hızlı geri kamerası var navigasyonu çok güzel.Sadece tv yi çalıştıramadık onu da halledeceğiz sanırım.Bir de sesli kontrol devre dışı kalıyor.Yazılımla giderilecekmiş sanırım Mayıs 20, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 mavi ekran değil karıncalar dans ediyor ama kanal bulamadım. gerçi henüz inceleyecek vaktim olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 mavi ekran değil karıncalar dans ediyor ama kanal bulamadım. gerçi henüz inceleyecek vaktim olmadı Anten var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Anten var mı "Artos" geldi aklıma oraya focuslanmak lazım çekmesi için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap