Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 inşallah yarın halledeceğim Hala bekliyoruz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 kardeş senin araçta otomatik park sistemi var anladığım kadarıyla ama sesli komut yok diyosun.Benim aracımda aynısı bende sesli komut var.Bir yanlışlık olmasın Yakup un da dediği gibi model yılına göre donanım farkı olabiliryor ufak tefek Hala bekliyoruz... abi hastaneden giriyorum şu an ama 5. sayfada video mevcut eklemiştim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Benzer ama farklı yazılımlara sahip bir sürü ürün var piyasada. Benim en çok ilgimi çeken de şu Android işletim sistemli oldu. http://www.aliexpress.com/store/product/Pure-Android-Car-DVD-for-Ford-Focus-2012-with-512MB-memory-8GB-storge-Space-1GHz/212616_913007450.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullanın,açılıştaki karşılama mesajı yerine ford logosu kullansanız daha orjinal ve şık olur diye düşünüyorum (benim düşüncem ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 @taner eviş, hakkaten varmış yaw, kusura bakma, telefondan girince görememişim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 @taner eviş, hakkaten varmış yaw, kusura bakma, telefondan girince görememişim.. est abim sıkıntı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 est abim sıkıntı değil Taner otm. Park sorunu ile ilğili bir gelişme varmı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullanın,açılıştaki karşılama mesajı yerine ford logosu kullansanız daha orjinal ve şık olur diye düşünüyorum (benim düşüncem ) hem nerden değiştiğini araştırmadım hem de sevdiğim bi abim taktığı için onun reklamı oluyo Taner otm. Park sorunu ile ilğili bir gelişme varmı Bekir abim yazılımı üzerinde çalışıyorlarmış daha bişey yok gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Otomatik Park'a sahip sesli komut'a sahip olmayan model satılıyor sorun yok daha çözemedim focus 3 lerin donanımlarını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 daha çözemedim focus 3 lerin donanımlarını Şuan satılan style paketi inceleyin yeterli. Sitemizde de mevcut daha kolay anlaması. Genel bölümde sabit başlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 daha çözemedim focus 3 lerin donanımlarını Üzülmeyin asla çözemeyeceksiniz, tam öğrendim dediğinizde Otosan değikşikliğe gidecek ve gene afallayacaksınız. Bu konuda çok ustalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 (düzenlendi) Bekir abim yazılımı üzerinde çalışıyorlarmış daha bişey yok gibi Bence o yazılım düzeltmesiyle olacak birşey olsa bir günde hallederler. Sıkıntı farklı galiba. Yada hiç uğraşmıyorlar kafadan atıyor birkaç kişi yatıştırmak için. Kaç aydır çıkacak çıkacak diyorlar. Temmuz 16, 2013 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin İpekciler Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 (düzenlendi) Ben de Sancaktepe'deki Atılgan'dan sordum. Daiichi marka kullanıyorlar. Dış görünüşü ve geri görüş kamerası gibi özellikler sizinkiyle tamamen aynı, ancak demosu veya stok ürünü olmadığından yazılımını görme fırsatım olmadı. Doğru mu söylüyorlar bilmiyorum ama Ford Daiichi ile ortak çalışma yapmış. Ya Sony ya Daiichi öneriyormuş. Bu şüpheli geldi biraz bana ama Daiichi Montaj dahil ve 2sene garantili 1800TL fiyat verdiler. Kafamı kurcalayan iki konu var: Ford ile bir ortak çalışmaları var mı bilmem ama Daiichi'ye daha fazla para vermeye değer mi? Yeni sisteminde sadece müzik kalitesi anlamında Ford'un standart sistemine göre herhangi bir bozulma oluyor mu? Öneride bulunursanız minnettar olurum. Temmuz 29, 2013 Engin İpekciler tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Ben de Sancaktepe'deki Atılgan'dan sordum. Daiichi marka kullanıyorlar. Dış görünüşü ve geri görüş kamerası gibi özellikler sizinkiyle tamamen aynı, ancak demosu veya stok ürünü olmadığından yazılımını görme fırsatım olmadı. Doğru mu söylüyorlar bilmiyorum ama Ford Daiichi ile ortak çalışma yapmış. Ya Sony ya Daiichi öneriyormuş. Bu şüpheli geldi biraz bana ama Daiichi Montaj dahil ve 2sene garantili 1800TL fiyat verdiler. Kafamı kurcalayan iki konu var: Ford ile bir ortak çalışmaları var mı bilmem ama Daiichi'ye daha fazla para vermeye değer mi? Yeni sisteminde sadece müzik kalitesi anlamında Ford'un standart sistemine göre herhangi bir bozulma oluyor mu? Öneride bulunursanız minnettar olurum. Atılgan'da kim söyledi bunu size? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin İpekciler Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 (düzenlendi) İlgin için teşekkür ederim. Şimdi sordum Muhammed Bey'miş. Ancak söylemeye çalıştığı Ford ile ortak çalışma değilmiş Ford Otosan ile ortak çalışmaymış. Bu daha mantıklı bir durum tabi ki. Temmuz 29, 2013 Engin İpekciler tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap