Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Sonuçta hepsi Çin'de üretilen birbirinin kopyası cihazlar. Kalite farkları olduğunu hiç düşünmüyorum. Sadece pahalı olanların arkasında etkinliği kanıtlanmamış olsa da bir kurumsal destek var. Bu sizin için önemli bir güvence ise aradaki farkı vermeye razı olacaksınız, macerayı ve kendiniz uğraşmayı seviyorsanız tasarruf yapmak mümklün görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin İpekciler Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Görüşünüz için teşekkür ederim. Söylediklerinizin de ışığında almaya karar verdim. İnşallah Çarşamba günü aracı sistem takılmış olarak teslim alacağım. Akabinde değerlendirmemi sizlerle paylaşırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 O degilde aracimda bluetooth orjinalden yok, bu cihaz takilirsa bluetoothunu kullanabilecek miyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Görüşünüz için teşekkür ederim. Söylediklerinizin de ışığında almaya karar verdim. İnşallah Çarşamba günü aracı sistem takılmış olarak teslim alacağım. Akabinde değerlendirmemi sizlerle paylaşırım. Bu konuda herhalde en kendini kanıtlamış olan Cyclone marka olan.Eğer Atılgan'da taktırıyorsanız atölye şefi Özgür Usta'nın takmasını isteyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 O degilde aracimda bluetooth orjinalden yok, bu cihaz takilirsa bluetoothunu kullanabilecek miyim ? Aaaa ne güzel olur, bir taşla .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Arkadaşlar Ford'un kendi navigasyonu çok başarılı; servislerden önce bunu sorun derim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 (düzenlendi) 7 sayfadır incelediğim kadarıyla bu büyük-renkli ekran&navigasyon&geri görüş kamerası taktırmak henüz erken...yerleşmiş ,kalitesini ispatlamış bir marka daha çıkmamış yada o aşamaya gelmemiş halihazırdaki markalar..kendi adıma biraz daha beklemekte fayda var diye düşünüyorum.. Temmuz 29, 2013 Özcan B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 (düzenlendi) Sonuçta hepsi Çin'de üretilen birbirinin kopyası cihazlar. Kalite farkları olduğunu hiç düşünmüyorum. Sadece pahalı olanların arkasında etkinliği kanıtlanmamış olsa da bir kurumsal destek var. Bu sizin için önemli bir güvence ise aradaki farkı vermeye razı olacaksınız, macerayı ve kendiniz uğraşmayı seviyorsanız tasarruf yapmak mümklün görünüyor. yazılım farkediyor abi. O degilde aracimda bluetooth orjinalden yok, bu cihaz takilirsa bluetoothunu kullanabilecek miyim ? evet. Arkadaşlar Ford'un kendi navigasyonu çok başarılı; servislerden önce bunu sorun derim. aynen öyle en azından orjinal, ama parça varmı acaba piyasada Temmuz 30, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhsin Karaarslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ford'un yurt dışı versiyonlarındaki 8 inç Sony marka navigasyon ve multimedya Türkiye'ye getirilmiyormu arkadaşlar. O daha klas gözüküyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ben Cyclone marka taktırmıştım 2-3 ay oldu çok memnunum tavsiye ederim 1900 tl ödemiştim.300 tlsi taktırma işçilik ücreti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ford'un yurt dışı versiyonlarındaki 8 inç Sony marka navigasyon ve multimedya Türkiye'ye getirilmiyormu arkadaşlar. O daha klas gözüküyor My Ford Touch gelmiyor avrupaya. Makyajla beraber gelecektir büyük ihtimal. Diyoruz işte bakmayı şu Abd Focus'lara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 arkadaşlar şu an işyerindeyim İstanbuldan aradılar ürünün merkezinden otomatik park işlemi için güncelleme gelmiş mail attılar akşam bakıcam yeni vide o gelicek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 arkadaşlar şu an işyerindeyim İstanbuldan aradılar ürünün merkezinden otomatik park işlemi için güncelleme gelmiş mail attılar akşam bakıcam yeni vide o gelicek Hadi gözünüz aydın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Ford'un yurt dışı versiyonlarındaki 8 inç Sony marka navigasyon ve multimedya Türkiye'ye getirilmiyormu arkadaşlar. O daha klas gözüküyor ben Amerikaya mail attım. 8" ekranlı sony sistem sadece sizde satılıyor ve Avrupa üretimlerde sunulmadığından sizden temin etme imkanım varmı dedim. Hatta ikinci el bile alabilirim diye yazdım. Bana gelen cevap ilginçti. Biz Amerika üretimi olarak sadece Meksika ve Kanadaya destek veriyoruz. Ülke distribitörünüzle görüşün dediler. Birde Otosanın telefonunu ve adresini yazmışlar. kısacası sepetlemişler yani. Ama ileride Almanya üretimine geçebilir tahminimce. Şuan amerika üretimi bir level daha atladı. Anahtarlığa takılı bir kit ile aracı dış ortamdan çalıştırabiliyor focus 3'ler... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 ben Amerikaya mail attım. 8" ekranlı sony sistem sadece sizde satılıyor ve Avrupa üretimlerde sunulmadığından sizden temin etme imkanım varmı dedim. Hatta ikinci el bile alabilirim diye yazdım. Bana gelen cevap ilginçti. Biz Amerika üretimi olarak sadece Meksika ve Kanadaya destek veriyoruz. Ülke distribitörünüzle görüşün dediler. Birde Otosanın telefonunu ve adresini yazmışlar. kısacası sepetlemişler yani. Ama ileride Almanya üretimine geçebilir tahminimce. Şuan amerika üretimi bir level daha atladı. Anahtarlığa takılı bir kit ile aracı dış ortamdan çalıştırabiliyor focus 3'ler... Sitemizde ilgili açıklamalar var. Yakında olacak bu donanım acele etmeyin boşuna bekleyin biraz daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap