M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 KArdeşim nereden geçiyorsun sen böle artvin demisin?Kısmet ise yaza ben de düşünüyorum Batum Göçmeni olarak hala gitmek nasip olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 KArdeşim nereden geçiyorsun sen böle artvin demisin?Kısmet ise yaza ben de düşünüyorum Batum Göçmeni olarak hala gitmek nasip olmadı. Yazın ordayım,oralıyım.. (Hopa,Arhavi) İnş gidersiniz..Kimlik yeterli pasaport'a gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazın ordayım,oralıyım.. (Hopa,Arhavi) İnş gidersiniz..Kimlik yeterli pasaport'a gerek yok Sende de Gürcülük var o zaman? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Sende de Gürcülük var o zaman? Laz'ım Gürcüler genelde borçka'da olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Güzel kareler yakalamışsınız,depo taştı demek o nasıl birşey acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Güzel kareler yakalamışsınız,depo taştı demek o nasıl birşey acaba Dışarıya fossssss diye akıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Laz'ım Gürcüler genelde borçka'da olur Sen de şimdi Laz Damarı da Vardır Çok Pis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Sen de şimdi Laz Damarı da Vardır Çok Pis Tv'de veya anlatılan gibi değiliz aslında karadeniz damarıdır onlar sanırım Gerçek laz'ım ben ehehehhe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Tv'de veya anlatılan gibi değiliz aslında karadeniz damarıdır onlar sanırım Gerçek laz'ım ben ehehehhe Ben de Karadenizliyim ve Gürcüyüm Bilirim O Damarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Bugün mama alma günü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Bugün mama alma günü yine mi batum? ben giderum batum'a, batum'un batağuna... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Oralara laz vegas diyolar,hayat pahali mi nedir durum?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Oralara laz vegas diyolar,hayat pahali mi nedir durum?? Yaşanacak kadar detay bilmiyorum ama bizle aynı sayılır, benzin ucuz sadece 2.25 felan birazdan çıkıyorum yola Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Uzun zamandır ordudan itibaren batuma kadar bir karadeniz gezisi hayal ediyordum. Ancak evdekiler bir türlü razı olmuyor karadeniz gezisine. YAkup arkadaşım çok güzel kareler çekmişsiniz anlatımınızdan güzel bir memleket. Ancak benim merak ettiğim nokta güvenlik açısından ailecek gidilirmi, asayiş nasıldır, problem yaşanılırmı ? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Uzun zamandır ordudan itibaren batuma kadar bir karadeniz gezisi hayal ediyordum. Ancak evdekiler bir türlü razı olmuyor karadeniz gezisine. YAkup arkadaşım çok güzel kareler çekmişsiniz anlatımınızdan güzel bir memleket. Ancak benim merak ettiğim nokta güvenlik açısından ailecek gidilirmi, asayiş nasıldır, problem yaşanılırmı ? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Ailenizlede rahatca gidebilirsiniz bir sorun ile karşılaşmassınız, ben Gümüşhaneliyim bir kaç kez gittim sıkıntı yoktur, kendiniz gitmek istemeseniz bile trabzonda günü birlik giden turlar var onlara katılıp gidebilirsiniz, Yanınızda bilen birisi olduğu için daha çok gezme fırsatınız oluyor. Güzellik göreceli bir kavramdır ama gittiğinizde çok büyük şeyler beklemeyin ahım şahım şeyler yoktur, Benzinin yanında Sigara ve Alkolda oldukca ucuz.. örnek: Kısa parlement orada 3,5 TL türkiyede 8 lira civarında aradaki varkı siz görün. ayrıca apsenti orada 60-70 liraya alabiliyorsun türkiyede 200 TL civarlarında satılıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap