Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yaşanacak kadar detay bilmiyorum ama bizle aynı sayılır, benzin ucuz sadece 2.25 felan birazdan çıkıyorum yola Yine güzel fotolarını bekliyoruz Ykp 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Cem bey, ailecek gidiyoruz bizde hep sabah veya Aksam da farketmiyor gündüz erken gelip; gezip, yüzüp gece aksam parkları gezersiniz felan Kimlik ile geçiş sonrası çok sıra olmaya başladı şimdi ornek eklemeye çalışacağım sıraya bakınız Erken veya geç saatler daha iyi bu konuda. Ufuktaki Caminin biraz daha ilerisi hudut. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yine güzel fotolarını bekliyoruz Ykp Al sana foto bu kuyruğu bu benzin ile alırsak iyi Evden buraya ekonomi style 30 km bizim eve mesafesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Al sana foto bu kuyruğu bu benzin ile alırsak iyi Evden buraya ekonomi style 30 km bizim eve mesafesi. Kapını kapat kapını Maşallah çok iyi değerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 İranlılar ile peşpeşeyim. Bugün bayramlarıymış şekerleme gibi bişey verdiler ölmesek iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 İyi gezmeler.Karadeniz deki liman şehirlerinin hemen hemen hepsine gittim.Aralarında engüzellerinden biride Batum sayılır.Zaten yarı Türk şehri gibi.Gezilecek çok güzel yerleri var.Gidebilen herkesin gitmesini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yaw..öyle herkezin verdiği yiyecek içeceği tüketme...peeeeee yanlız ilk fırsatta bende oraları görmek istiyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Deminki (pardon 1.5 saat oncesi ) Sıranın son hali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yaw..öyle herkezin verdiği yiyecek içeceği tüketme...peeeeee yanlız ilk fırsatta bende oraları görmek istiyorum.... Abi dedin diye ; baska seylerde verdiler napcaz yemeyecekmiyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 3 saatin sonunda 1 litre ortalama nasıl artar iste boyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 2.20 olmuş. Yani 120 tl bu 50 litre... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Mama bitti, ben giderim Batum'a Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bu saattemi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bu saattemi bu saatte de ne gidilir oraya ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 bu saatte de ne gidilir oraya ha mamaya gidiyor işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap