taner eviş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2013 forumumuz üyesi talip abimizin kendi yaptığı amerikan park devresi bugün elime ulaştı ve hemen montajını gerçekleştirdik. before and after meselesi iki far arasındaki fark orjinal park ampulü de turuncuya çevrilir ilk duruş ayarını biraz daha artırdıktan sonraki hali malum Talip abimiz birde ayar koymuş üzerine ve mutlu son bitmiş halleri 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Truncu park ilginc ve guzel olmus. Gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Truncu park ilginc ve guzel olmus. Gule gule kullan. teşekkürler benim aklıma gelmemişti aslında bnm dvd panelini de takan battal abi bi anda işi bıraktı gitti yan dükkandan aldı geldi bende görünce beğendim o şekil yaptık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) Taner eline emeğine sağlık keyifle kullan.... Mayıs 17, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 guzel olmus yaza memlekete gidince ben de taktiracam nasip olursa farlari da degistirecem bakalim ben begendim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Güle güle kullan ama ben bu Amerikanlardan pek elektrik alamıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Güle güle kullan ama ben bu Amerikanlardan pek elektrik alamıyorum... cem hocam siz orjinalcisiniz ondandır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Gulegule kullan. Bunun adi neden amerikan park, amerikada boyle mi araclar acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Gulegule kullan. Bunun adi neden amerikan park, amerikada boyle mi araclar acaba? ivet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 ivet Ah Türkiye'de şu griden olacaktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Bunun adi neden amerikan park, amerikada boyle mi araclar acaba? ABD'de park lambaları turuncu, yani bizde yanda beyaz yanan parklar onlarda turuncu yanıyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 ABD'de park lambaları turuncu, yani bizde yanda beyaz yanan parklar onlarda turuncu yanıyor, Burdan şunu anlıyorum o kadar da amerikan özentisi olmaya gerek yokmuş (Burdaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 (düzenlendi) Burdan şunu anlıyorum o kadar da amerikan özentisi olmaya gerek yokmuş (Burdaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum) bizde sadece isim özentisi daha doğrusu parçanın özentisi kardeşim yahuu söktürtme bana şimdi bunları Mayıs 18, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 mükemmel olmuş kardeş ellerine sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Güzel olmuş. Bende Talip abiden almıştım. Konusu bile var. Birleştirsekmi konuları acaba. olur kardeş sıkıntı yok birleştirebiliriz mükemmel olmuş kardeş ellerine sağlık teşekkürler kardeşim sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap