Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Hayırlı olsun abi yakışmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Con Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 forumumuz üyesi talip abimizin kendi yaptığı amerikan park devresi bugün elime ulaştı ve hemen montajını gerçekleştirdik. before and after meselesi iki far arasındaki fark orjinal park ampulü de turuncuya çevrilir ilk duruş ayarını biraz daha artırdıktan sonraki hali malum Talip abimiz birde ayar koymuş üzerine ve mutlu son bitmiş halleri Çok tatlı olmuş bende çok istiyordum yaptırmak ama elektronik sistemler garanti dışı kalıyor diye birde arıza lambası muhabbetine soğumuştum, acaba bu devreyi nasıl temin edebilirim yardımcı olabilir misin lütfen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Çok tatlı olmuş bende çok istiyordum yaptırmak ama elektronik sistemler garanti dışı kalıyor diye birde arıza lambası muhabbetine soğumuştum, acaba bu devreyi nasıl temin edebilirim yardımcı olabilir misin lütfen? kardeşim cevap yazdım mesajına forum üyemiz talip abiden alabilirsin. forumda konusu mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Talip abiden bu sistemi alıpta ANKARA da aracina uygulatan oldumu acaba ankarada kime baglatabiliriz bu sistemi isten anlayan biri varmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Talip abiden bu sistemi alıpta ANKARA da aracina uygulatan oldumu acaba ankarada kime baglatabiliriz bu sistemi isten anlayan biri varmı acaba kapısında oto elektrik yazan herkes bağlar. kendinizde bağlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Bende yaptirmistim talip bey bizzat monte etmisti gayet guzel olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 hayırlı olsun abi çok şık durmuş acaba fiyatı ne kadar size ne kadara mal oldu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 hayırlı olsun abi çok şık durmuş acaba fiyatı ne kadar size ne kadara mal oldu ? Abdullahcan tam fiyatı hatırmalıyorum ama kargosu ile beraber 57 liraydı yanlış hatırlamıyorsam montaja ücret vermedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Hayırlı olsun gayet güzel durmuş. Açıkcası dusunüyorum yaptirmayi kazasiz belasiz binersiniz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ergen Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Merhaba, Resimler kaybolmuş tekrar atar mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap