Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Videoyu bir çok aracın beraber etkinliğe katılacağı bir diğer forumun ilgili başlığına ekledim, belki yararı olur. Pist işi bambaşka bir olay, umarım bu yıl bitmeden katılmış olacağım İzmit veya İzmir'de. Emekliliğinizde "İstanbulPark Taxi with Cem Boneval" gibi bir etkinlikte sizi görme ihtimalimiz var mı Cem abi M5 olmasa da olur ST, RS ve üzeri yeterli bence Gerçi 1.6 EB'de bile kendimi koltuğa bağlarım muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. Kaza olmaması sevindirici böyle aktiviteler oldukça sokaktaki kazalar azalır umarım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. ben bu pistte moto gp seyretmiştim , bunlar çok yavaş geldi gözüme bu pistin hakkını 600 veya 1000 cc racing motor ile verilebilinir ... ama bildiğim kadarı ile motor ile girmek yasak ... Mayıs 20, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 ben bu pistte moto gp seyretmiştim , bunlar çok yavaş geldi gözüme Ben de yedi F1izledim sayılır... Bu pist için bu tür araçlar yavaş kalıyorlar zaten, yazmıştım daha önce de... Sonbahara Superbike var, o da keyifli olur. Ayrıca bu etkinlikten pistin bu amaçla kullanımının anlamlı olacağını düşünüyorum, popülaritesi de artar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Ayrıca bu etkinlikten pistin bu amaçla kullanımının anlamlı olacağını düşünüyorum, popülaritesi de artar... işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Onlar da var elbette... Ancak araçlar gücüne göre sınıflandırılarak gruplara ayrılıyor ve öyle çıkıyorlar piste, benim rastladığım bu video sadece küçük bir grubu temsil ediyor. Bak mesela: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yahu burada yarış var mı ki ? Yok diye biliyorum o sebeple zevk için herkes gidebilirdi eheheh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=qCvTCMo6W_8 honda dan çıkan sesede hasta oldum type r heralde Mayıs 20, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Bir tane E92 M3 vardı diye biliyorum. SS sahibi olanlar halka karışmayı güvenli bulmamış olabilirler Her ne kadar kategoriler söylendiğine göre güzel ayrılmış olsa bile. honda dan çıkan sesede hasta oldum type r heralde Turbo VTEC sanırsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Pist Süreleri: http://www.intercitypark.com/pist-dereceleri/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Dev cücenin başarısı http://youtu.be/T5koZPiIo-0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 adam merso mu yedi arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Dev cücenin başarısı Keske bende gitseydim ya bak simdi üzüldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Keske bende gitseydim ya bak simdi üzüldüm 2 haziranda bir daha var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap