Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 2 haziranda bir daha var. Istanbul bulusmasimi yapsak !?!??! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 (düzenlendi) 20 araç, kişi başı 150 tl ile 20 dakikalık seans kapatılabilir. Pistte herkes tanıdık olur böylece ve daha güvenli olabilir. Detaylar hakkında bilgim yok ancak olabilir denirse öğrenmeye çalışırım Fiyatlardan emin değilim bu arada. 20 tl kask parası da olsa gerek. Mayıs 22, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 20 araç, kişi başı 150 tl ile 20 dakikalık seans kapatılabilir. Pistte herkes tanıdık olur böylece ve daha güvenli olabilir. Detaylar hakkında bilgim yok ancak olabilir denirse öğrenmeye çalışırım Fiyatlardan emin değilim bu arada. 20 tl kask parası da olsa gerek. Motorlara görede siniflandirma yapariz EBlar tokatlar bizi valla guzel organizasyon. Yalniz Eibach yaylarimla virajlari daha iyi alir kupayi kaldiririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Motorlara görede siniflandirma yapariz EBlar tokatlar bizi valla guzel organizasyon. Yalniz Eibach yaylarimla virajlari daha iyi alir kupayi kaldiririm Pist büyük ve eğlence için orada olacağımızdan çok farketmez yav. Zaten birbirimize risk oluşturmamak için yol verip duracağımızdan ve transponder muhtemelen kullanmayacağımızdan rahat oluruz Zaten kötü EfficientGrip'lerle bir şey yapılmaz, spin atmadan bitirsem yeter bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 (düzenlendi) transponder muhtemelen kullanmayacağımızdan rahat oluruz gidelim toplaşıp birdahakine ... birbirimizin arabasına bineriz hem gazlarken yani klasman farkı olacağından faklı çıkarız heralde ... Bu arada eb' nelerle çıkar ? type r , minicooper s , başka neler neler vardır ? Mayıs 23, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 (düzenlendi) gidelim toplaşıp birdahakine ... birbirimizin arabasına bineriz hem gazlarken yani klasman farkı olacağından faklı çıkarız heralde ... Bu arada eb' nelerle çıkar ? type r , minicooper s , başka neler neler vardır ? 15-20 kişi toplaşıp tek seansı kapatacak kadar parayı toplarsak klasmana filan bakmadan çıkabiliriz belki de. Detaylar için sağa sola sormaya başladım ben, bakalım ne diyecekler Yazılımlı 1.5-1.6-1.9 dizeller, yazılımlı 1.4 tsi, stok/yazılımlı 1.8T, stok/yazılımlı 1.8-2.0 TFSI, 320i, 320d,320cd,520d, 106 GTI, yeni 116i,118i aklıma gelenler. Benzinli Alfa'lar da eklenebilir belki. 106 GTI fazla olabilir belki. E30-E36-E46 benzinli-dizel 2000cc ve üstü de bence yol tutuş üstünlükleri ile kafa tutabilirler. Mayıs 23, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 15-20 kişi toplaşıp tek seansı kapatacak kadar parayı toplarsak klasmana filan bakmadan çıkabiliriz belki de. Detaylar için sağa sola sormaya başladım ben, bakalım ne diyecekler beni yazın ... ben gelirim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Off be şimdi bir ecoboostum olaydı , ona bluefin, filtre , bir de eksoz ile Stage I 220-225 bg i bulurdum. 3-5 cm eibachlarla da her ay en az bir kez gazlardım orada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 (düzenlendi) beni yazın ... ben gelirim ... Eğer yeterli kişi ve maddi şartları sağladığımızda 20 dakikalık slotu kapatabileceğimizin garantisini alabilirsem konu açacağım forumda, adminlerinizle de iletişime geçip,ancak şu an net bir bilgi olmadığından havada kalıyor söylediklerimiz. en az 15 araç gerekir diye tahmin ediyorum. 5-10 tane rahat çıkar da 15'e 20'ye ulaşma işi ne olur bilemiyorum Mayıs 23, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 ona bluefin bluefin = takan oldu ; geri gönderdi hava filtresi = ben taktım , snorkel hava filtresi olduğu için arabanın daha çok boğulduğunu hissedip söktüm ... egzosta gelince , bizim eb lere göre çıkan bir egzost yok , üniversal takınca da sesten başka bir kazanç sağlanamıyor maalesef ... Tonay'ın araba baya bir iyi performans bakımından , onun la çıkılır , benimkiylede nefesinin yettiği yere kadar , düzlükte birçok hemcinsine göre iyi hızlanır , virajlarda cizgiyi kaçırıp arabanın önünü arkasını kaydırıp bayıltmazsamda iyi bir zaman yapacağımı düşünüyorum ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 bluefin = takan oldu ; geri gönderdi hava filtresi = ben taktım , snorkel hava filtresi olduğu için arabanın daha çok boğulduğunu hissedip söktüm ... egzosta gelince , bizim eb lere göre çıkan bir egzost yok , üniversal takınca da sesten başka bir kazanç sağlanamıyor maalesef ... Tonay'ın araba baya bir iyi performans bakımından , onun la çıkılır , benimkiylede nefesinin yettiği yere kadar , düzlükte birçok hemcinsine göre iyi hızlanır , virajlarda cizgiyi kaçırıp arabanın önünü arkasını kaydırıp bayıltmazsamda iyi bir zaman yapacağımı düşünüyorum ... Feedback alındı :) Ecoboost sahibi olunursa stock gezilecek :D Belki sadece eibach :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 bu arada benden söylemesi pist asfaltı biraz değişik lastik rendeliyor. binek lastikleriniz piste uygun değilse zaten 1-2 tur sonra iyice randımandan düşüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 (düzenlendi) 15-20 kişi toplaşıp tek seansı kapatacak kadar parayı toplarsak klasmana filan bakmadan çıkabiliriz belki de. Detaylar için sağa sola sormaya başladım ben, bakalım ne diyecekler Bunu hallederim, akşam ilgililer ile konuşurum, iyi bir planla gidersek kabul eder bence... Ek: Tamamdır! Yapın organizasyonunuzu ve bana kayıt listesi gönderin... Off be şimdi bir ecoboostum olaydı , ona bluefin, filtre , bir de eksoz ile Stage I 220-225 bg i bulurdum. 3-5 cm eibachlarla da her ay en az bir kez gazlardım orada. Okuduklarıma inanamıyorum, yazanın sen olduğuna ise hiç ihtimal vermiyorum, Mr.Hyde I presume....! virajlarda cizgiyi kaçırıp arabanın önünü arkasını kaydırıp bayıltmazsamda iyi bir zaman yapacağımı düşünüyorum ... En büyük sorun kapatılamayan ESP, 530D ile gezdim bir kere, Borusan elemanı ESP kapatılmasına izin vermediler dedi, sözlerinden çıkmadık, ve azap verdi... bu arada benden söylemesi pist asfaltı biraz değişik lastik rendeliyor. binek lastikleriniz piste uygun değilse zaten 1-2 tur sonra iyice randımandan düşüyor. Bu tam bir şehir efsanesi, yıllardır her tür araçla en turladım defalarca, ne lastik rendelendi ne randıman düştü. Sorunu başka yerde arayın... Mayıs 23, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Bunu hallederim, akşam Metin Çeker ile konuşurum, iyi bir planla gidersek kabul eder bence... En büyük sorun kapatılamayan ESP, 530D ile gezdim bir kere, Borusan elemanı ESP kapatılmasına izin vermediler dedi, sözlerinden çıkmadık, ve azap verdi... Gerekli başlığı açıyorum birazdan, umarım yeterli kişi sayısına ulaşırız. Sizleri de aramızda görmek isteriz müsait olursanız En azından ilk kademeyi kapatmanıza izin verselermiş keşke Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 1-En büyük sorun kapatılamayan ESP, 530D ile gezdim bir kere, Borusan elemanı ESP kapatılmasına izin vermediler dedi, sözlerinden çıkmadık, ve azap verdi... 2-Bu tam bir şehir efsanesi, yıllardır her tür araçla en turladım defalarca, ne lastik rendelendi ne randıman düştü. Sorunu başka yerde arayın... 1- 19 mayısda ki bmw ler mi bunlar. çünkü yeni modellrin çoğu bazı virajlarda enteresan tavırlar sergiliyordu. 2- lastikler bi kaç tur sonra tepki vermiyor diyenleri duydum 19 mayısta. Çağlar abinin cupranın marşpiyelleri simsiyahtı lastik tozu vardı rende dediğim o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap