Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) resimlerini paylaştığım bi xenonlu gündüz farı olan bu farlardan baya bi beğenen isteyen olmuştu bence bi liste yapalım kaç kişi olursa toptaan bi fiyat soralım arkadaşlar. hb f3 lerede ledli stop var buradan bakalım resimlere Mayıs 17, 2013 Murat yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Konu içeriği eksik olmuş kim neyi istiyor ? En azından görsel ? Nereden alınacak kaynak ? Hb stop ek mi ? Nedir ? Konuyu doğru yere taşıyorum. Açtığınız yer focus 3 modifiye. Lütfen dikkat edelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 gündüz farıyla ilgileniyorum. ancak yakupun da dediği gibi görsel yok. resim görelim ki inceleyelim. değişim yapıldığında arıza uyarısı alacakmıyız. fiyat nedir. bilgilendirme yaparsanız memnun olurum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Aynen kim neden ne kadarsa istiyor belli değil. Biraz karışık iş her yan sanayi far isteyenin aynı farı istemesi zor. Herkes beğendiği modeli isteyecek doğal olarak. Öncelikle satıcılara soralım 20 çifti kaça verirsin diye. Sonra listeyelim bu modelden alırsak 20 tane bu fiyat gibilerinden. Yoksa kimse birşey almaz alamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 farklı konuda verdiğiniz görsellere ulaştım. 3ncü resimdeki fara bayıldım. bence çok şık. neon düzenekleri oldum olası sevmişimdir. ancak halen sorular var elbet. far arıza uyarısı. fiyat. toplu alımda bende bir iskonto olabileceği kanısındayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Tampondaki panjurlara takılan gündüz led farlarını 100 dolara aliexpresste satıyorlar kargo dahil. Toplu alımda tahminen 50 dolara bile düşerler. Tabi toplu alımdan dolayı vergi vermemiz gerekecek. Farları ise 400-500 dolar civarlarında satıyorlar. Toplu alımlarda da onları 250 dolar seviyelerinde alabileceğimizi düşünüyorum. Bu işleri bilen bir komisyoncuya danışıp, vergileri masrafları hesaplattırmak lazım. Türkiyede orjinal ledli bi-xenon farları 1000 liradan satıyorlar çiftini. Tüm masraflarla beraber 300-350 doları geçmemeli ki satılsın bu yan sanayi farlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 evet far o resimdekiler ama ben yeni resim paylaşamadım yüklemiyo kota doldu diye uyarı veriyor pc den de pek anlamam en azından kaç kişi ister buraya adlarını yazsınlar ona göre ben fiyat sorayım yarın bi daha yuklemeye çalışayım resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 evet far o resimdekiler ama ben yeni resim paylaşamadım yüklemiyo kota doldu diye uyarı veriyor pc den de pek anlamam en azından kaç kişi ister buraya adlarını yazsınlar ona göre ben fiyat sorayım yarın bi daha yuklemeye çalışayım resim Biraz istemek biraz özveri başarıya ulaştırabilir. Buyrun nasıl eklenir ? http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Detaylı güven veren başlık açmazsanız 1 kişi bile ilgilenmeyebilir Kolay gelsin Gerekli şeyler tamamlanırsa site adına düzenleme vb şeylerde yardımcı oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) tamam yakup abi kızma pek anlamam ben pc den resimler iş yerinde yarın atmaya çalışırım seninde yardımınla. ha bide abi ben yardımcı olma amacıyla uğraşıyorum herhangi bi kar amacı falan yok yani abi yanlış anlaşılmasın Mayıs 17, 2013 Murat yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 tamam yakup abi kızma pek anlamam ben pc den resimler iş yerinde yarın atmaya çalışırım seninde yardımınla Kızmıyorum est. yardımcı olmaya çalışıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 (düzenlendi) Arkadaslar sanirim resimlerdeki farlar focus 3 icin gecerli.cunku ben bayagi arastirdim focus 2 icin hazir satilan bi zenon far bulamadim.eger f2 uygun ise ben almak isterim.bulmadığımiçin bu farları taktım ben. Mayıs 21, 2013 Taner Ayık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap