Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 (düzenlendi) Merhaba Şu an Ankara Ford Başer deyim arabam kontrol ediliyor satış bölümünde Focus 3 Powershift HB, Sony Müzik Sistemi Navigasyon ve geri görüş kameralı araç duruyor satışı başlamış hayırlı olsun fiyatını birazdan sorar yazarım Kol dayamanın içerisine güzel bir bölme koymuşlar http://j1305.hizliresim.com/19/l/n5rwy.jpg Mayıs 18, 2013 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 3 Kasım 2012'de duyurusunu yapmışız 8 Şubat 2013'de satışı başlamış , fiyat ve açıklamaları burada mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Canlısını ilk kez gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Haber değeri taşıması için motorun turbo olması gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Merhaba Şu an Ankara Ford Başer deyim arabam kontrol ediliyor satış bölümünde Focus 3 Powershift HB, Sony Müzik Sistemi Navigasyon ve geri görüş kameralı araç duruyor satışı başlamış hayırlı olsun fiyatını birazdan sorar yazarım Kol dayamanın içerisine güzel bir bölme koymuşlar http://j1305.hizliresim.com/19/l/n5rwy.jpg Geç kaldım muhtemelen ama sasi nosunu cekermisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Geç kaldım muhtemelen ama sasi nosunu cekermisiniz. Evet maalesef geç kaldınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Geç kaldım muhtemelen ama sasi nosunu cekermisiniz. Anlaşılan başer'e yolumuz düşeceğe benzer Ozan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Anlaşılan başer'e yolumuz düşeceğe benzer Ozan? Ekranı temin edebileceksen gerisi kolay, o araba satılmasın yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Zamanım uyarsa bende katılayım.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Ekranı temin edebileceksen gerisi kolay, o araba satılmasın yeter Zamanım uyarsa bende katılayım.... Cumartesi Saat 13.00 uyar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Ozan Karsavuran, on 20 May 2013 - 20:25, said: Ekranı temin edebileceksen gerisi kolay, o araba satılmasın yeter Bekir B., on 20 May 2013 - 21:02, said: Zamanım uyarsa bende katılayım.... Cumartesi Saat 13.00 uyar mı? Dikkat bu arabanınsol arka çamurluğunda hasar vardı benden söylemesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Zamanım uyarsa bende katılayım.... Cumartesi Saat 13.00 uyar mı? Sanırım bana uygun Dikkat bu arabanınsol arka çamurluğunda hasar vardı benden söylemesi Bize sadece sase numarası lazım parça siparişi için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Bize sadece sase numarası lazım parça siparişi için. Garantiden hafta sonu fitiller değişecek gidemezseniz ben alabilirim şase numarasını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Cumartesi Saat 13.00 uyar mı? Cumartesi sabahtan belli olur bir işi durumu var ben sizi ararım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Garantiden hafta sonu fitiller değişecek gidemezseniz ben alabilirim şase numarasını Fitillerde ne sıkıntı çıktı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap