Volkan Özenç Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 Merhabalar, 2011 1.6 TDCİ Titanium Mondeo(ledli kasa) da adaptif hız kontrolü olması mümkün mü? Yeni paketlerde selective + techno paket var ama 2011 de ilk defa duyuyorum ve şaşırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Adaptif C.C. Mondeo'da yıllardır var. Sorunuza gelince, bilmiyorum.Hatırlamıyorum ama araç sahibi var diyorsa vardır yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Adaptif C.C. Mondeo'da yıllardır var. Sorunuza gelince, bilmiyorum.Hatırlamıyorum ama araç sahibi var diyorsa vardır yani. Volvo da test ettiğin ACC ile alakası yok dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Volvo da test ettiğin ACC ile alakası yok dimi? Aynısı ama Mondeo da sürmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap