metin gercek Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2013 Arkadaşlar kolçak altında aux girişim var.bilgisayardan mp3 şarkı attım ama tanımlamıyor.ne yapmam gerekir.teyp SONY müzik sistemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Aux girişi var evet. Bilgisayardan müziği nereye attınız ? Yani arabaya ne bağlamaya çalışıyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 metin gercek Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Ekrandan aux düğmesine basıyorum ses tanımla çıkıyor.direk USB içine giriş yok.acaba USB sen şarkı dinleme olmuyor mu USB de klasör açtım metin diye ama metin klasör çıkmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Ekrandan aux düğmesine basıyorum ses tanımla çıkıyor.direk USB içine giriş yok.acaba USB sen şarkı dinleme olmuyor mu USB de klasör açtım metin diye ama metin klasör çıkmıyor Lütfen aşağıya eklediğim yazıyı dikkatli inceleyiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 metin gercek Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yakup bey ben gene bir şey anlamadım.aux girişine USB takınaca niye klasörleri göstermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yakup bey ben gene bir şey anlamadım.aux girişine USB takınaca niye klasörleri göstermiyor. Öncelikle usb'nin formatı FAT olmalı kitapçığınız öyle diyor. Kontrol edermisiniz ? Nasıl? Usb'yi bilgisayara bağlayın,bilgisayarıma tıklayın usb'nin üzerinde sağ tıklayıp özelliklerine girin o bölümde format yazar. Eğer FAT değilse içindekilerinin yedeğini bilgisayara atın sonra tekrar sağ tıklayın usb simgesine ve hızlı biçimlendir şeklinde bir satırı bulun tıklayın o bölümde istenilen format yerinde FAT'ı seçin sonra tamam deyin ardından bilgisayardaki yedeklerinizi ve müziklerinizi usb'ye kopyalayın.Sonra aracınızda deneyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 dosyayı biçimlendirmelisin fat yada fat 32 diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 (düzenlendi) Sonylerde ekrana USB çıkana kadar AUX tuşuna basmak gerekir. Çünkü 3 tane AUX girişi vardır. Analog ses USB BT ses Siz bir defa basıp bırakıyorsunuz. Bir daha basın tuşa. Mayıs 19, 2013 Özer Öztürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 aux girişine ne bağlıyorsunuz. aux girişi usb gibi çalışmazdı, sanırım hala çalışmaz. yani aux girişine bağladığınız cihaz ne ise müziğide o cihazdan açarsınız. ama usb belleğe klasörler yaratırsınız, şarkılar atarsınız. müzik sisteminin ekranından usb belleğin içini gezerek istediğiniz klasördeki istediğiniz şarkıyı açabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 metin gercek Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Beyler formatı değiştirip fat yaptım .klasör yaratıp mp3leri o klasörlere attım.olmadı gene.bir yanlışlık var ama anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Beyler formatı değiştirip fat yaptım .klasör yaratıp mp3leri o klasörlere attım.olmadı gene.bir yanlışlık var ama anlamadım Teyb'i usb fonsiyonuna çektiniz değil mi ? Aux demek usb demek değil. Özer Bey'in mesajına dikkat ayrıca her FlashDisk Çalışır diye şart yok. Uyumsuz,arızalı olabilir. Yukarıya eklediğim 2 metni dikkatli inceleyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Beyler formatı değiştirip fat yaptım .klasör yaratıp mp3leri o klasörlere attım.olmadı gene.bir yanlışlık var ama anlamadım USB seçilene kadar AUX tuşuna basılacak. Ayrıca her flashdisk uyumlu olmayabilir. Ben özellikle küçük olsun diye bir tane almıştım. Sağlıklı çalışmayınca yenisini almak zorunda kaldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Atalay Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Beyler formatı değiştirip fat yaptım .klasör yaratıp mp3leri o klasörlere attım.olmadı gene.bir yanlışlık var ama anlamadım USB çalıştığına emin olun, bazı U3 yazılımlı USB okumayabiliyor. basit bir USB de onlarca mp3 var sorunsuz ve oldukça hızlı okuyor. Size bende çalışan USB gönderebilirim dilerseniz, İyi akşamlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 metin gercek Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Arkadaş teşekkür ederim.,fiyatı ne kadar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 metin gercek Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2013 Servise gittim flash belleği değiştirin yeni aldım formatını değiştirmeden bilgisayardan direkt USB ye atın dediler.onuda yaptım USB tanımıyor.ne yapmam gerekir.bu yeni aldığım USB formatını fat32 yapmam gerekir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2013 Servise gittim flash belleği değiştirin yeni aldım formatını değiştirmeden bilgisayardan direkt USB ye atın dediler.onuda yaptım USB tanımıyor.ne yapmam gerekir.bu yeni aldığım USB formatını fat32 yapmam gerekir mi Evet, en başından beri dediğimiz buydu zaten deneyin lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
metin gercek
Arkadaşlar kolçak altında aux girişim var.bilgisayardan mp3 şarkı attım ama tanımlamıyor.ne yapmam gerekir.teyp SONY müzik sistemli.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap