Mustafa Tüfekçi Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2013 Pist halka açılınca dedim bizim alamanlardan ne eksiğimi var? Normalde 19 ağustosa yetiştirecektim ama yapacak adam bulamadım. reklamcılar uğraşmak istemiyor yapabilirim diyenler iyi rakamlar çekiyor derken birisini buldum bu işleri yapan. o da adetli olursa yaparım dedi ama dedim sen bi numuneleri hazırla meraklısını bulursam adetli de yaptıracam. şimdilik adet olarak bana 3-4 renk numune yollayacak. adet olarak 20 lira dedi eğer toplu yaptırırsak biraz daha düşecek 10 adet için adeti 15 lira daha fazla olursa yine biraz daha düşerim dedi. tabi yine bu işi yapan yapanı tabıyan varsa bu rakamların altını gören olursa yazabilir. ben çünkü daha altını pek göremedim. ebat olarak 13-14 cm e 7-8 cm şeklinde olacak gibi renk olarakda adete göre siyah- kırmızı -metalik gri- sarı- beyaz gibi seçenekler olacak. marjinal renk isteyen olursa pembe felan onu konuşurum ama o renkler toplu fiyattan olmayabilir. tasarım olarak biraz bana ait şaka şaka ( lem siluetin ne tasarımı olacak diyecekler haklı ben dandik bi paint taslağı yolladım yapacak olan arkadaş son şeklini güzel vermiş) Bİr iki güne canlılarının resmini ve araca uygulanmışını ekleyecem inşallah. bu arada laciverte hangisini yapıştırayım kırmızı mı gri mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Bir siyah bir gri, bir kırmızı, bir lacivert alabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yarın bende bi araştırma yapayım. Fiyat konusunda Katkı amaçlı bende alırım yapıştıracağımdan değil de Örnek alamanlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yarın bende bi araştırma yapayım. Fiyat konusunda Katkı amaçlı bende alırım yapıştıracağımdan değil de Stickerları kaça yaptırıyorsan o fiyata gelmesi lazım, elde vektörel çizim olduktan sonra baskı(kesim daha doğrusu) pek birşey tutmaması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Stickerları kaça yaptırıyorsan o fiyata gelmesi lazım, elde vektörel çizim olduktan sonra baskı(kesim daha doğrusu) pek birşey tutmaması lazım. Sticker ufak birde bunda uğraşı fazla gibi (bayrak kısmı). Yanına gidip konuşmam lazım sabah gitmeye çalışacağım. Uzak değil. Ama bundan en az %50 ucuz yaparız gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Sticker ufak birde bunda uğraşı fazla gibi (bayrak kısmı). Yanına gidip konuşmam lazım sabah gitmeye çalışacağım. Uzak değil. Ama bundan en az %50 ucuz yaparız gibi geliyor. çizimi forumdan biri yapabilir bence, çizim olduktan sonra uğraş kalmıyor ki makina yapıyor gerisini önemli olan boyut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Stickerları kaça yaptırıyorsan o fiyata gelmesi lazım, elde vektörel çizim olduktan sonra baskı(kesim daha doğrusu) pek birşey tutmaması lazım. O dediğin şeylerden anlamadım ben bunu attım paint terkim sonuçta. adam o ilk mesajdakileri yolladı. çizim işleri vs onun yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 O dediğin şeylerden anlamadım ben bunu attım paint terkim sonuçta. adam o ilk mesajdakileri yolladı. çizim işleri vs onun yani. işin zahmetli kısmı o hale getirmek, elinde o olduktan sonra herhangi biryerden ucuza kestirebilirsin burda varmı bilmiyorum ama dhde filan vardır yapabilcek birileri. corel draw photoshop vs formatında dosya olmalı elinde gerisi herhangi bir reklamcı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Sticker ufak birde bunda uğraşı fazla gibi (bayrak kısmı). Yanına gidip konuşmam lazım sabah gitmeye çalışacağım. Uzak değil. Ama bundan en az %50 ucuz yaparız gibi geliyor. Valla dediğim gibi adetli olunca adamda rakam olarak düşerim dedi ama tekli olunca fiyatlar bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Mesela altdaki düzlüğün üstündeki ince şerit gereksiz gibi geliyor bana ? katılıyor musunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Nerden aklınıza geldi yahu bu. Heves yaptım şimdi. Arka kelebek camlar sanki bunun için tasarlanmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Nerden aklınıza geldi yahu bu. Heves yaptım şimdi. Arka kelebek camlar sanki bunun için tasarlanmış. Emin misin doktor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Emin misin doktor Yok değilim ama oraya yakıştırdım az önce. Şimdi de öndeki sensör kutusu var ya, oranın altındaki siyah bölüme yakıştırmaya başladım. Buradan anlamış olman lazım emin olmadığımı :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Güzel olmuş bende alabilirim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Nerden aklınıza geldi yahu bu. Heves yaptım şimdi. Arka kelebek camlar sanki bunun için tasarlanmış.İstanbulPark halka açıldı. 19 Mayıs'ta ilk pist günü yapıldı, 2 haziranda bir daha yapılacak, bir aksilik çıkmazsa ben katılmayı planlıyorum : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap