2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil) 1 2 3 4 14
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 204 yanıt
- 47.258 görüntüleme
-
- 25 yanıt
- 4.315 görüntüleme
-
- 4 yanıt
- 1.167 görüntüleme
-
Focus 3 Park Sensörleri Çalışma Prensibi - Otomatik Park Sistemi 1 2
Yazan: Yakup Ç. A.,
- otomatik park sistemi
- focus 3
- (ve 3 tane daha)
- 25 yanıt
- 21.545 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 1.013 görüntüleme
-
Soru
muzaffer şirin
Merhaba arkadaşlar diğer konularda detaylardan bahsettiğim için burada direk konuya dalacam:)
aracımı ilk aldığım günden beri duyduğum ve daha çok 2. viteste ayağınızı gazdan çektiğinizde duyulan hışır hışır diye kesikli sesin ne olduğu merakıyla forumdaki arkadaşların konu ile ilgili paylaşımlarını inceledim ve aracı servise götürdüm. yanıma ustayı alıp sesi dinlettim ve sesin devirdaim ya da trigerden geldiğini söyleyince ve forumdaki arkadaşların tecrübeleriyle aynı teşhis olduğunu düşününce kendi kendime "iyi sorunun yeri belli triger ve devirdaimi değiştirirler sorun biter" dedim ama servise parçaları değiştirtmek ne mümkün. aracı almaya gittiğimde bahsettiğin parçalarda bi problem olmadığını, gergileri tekrar ayarladıklarını ve sesin düzeldiğini bir miktar ses olduğunu onunda normal olduğunu söylediler.
arkadaşlar malumunuz bu sürtme sesi halen devam ediyor:) acaba bu sıkıntı ile servise gidipte kesin çözüme ulaşabilen varmı
arabamı sevmek istiyorum ama bu sorunlar bitmezse bu aşk kısa süreceğe benziyor...
herkese iyi akşamlar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar