Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2013 x pakette varmış heralde düğmeyi çevirdikçe renk değiştirebiliyormuş bendeki ampuller uyumlu fakat o düğmenin olması gerekiyor heralde bilgisi olan varmı arkadaşlar....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 ampullerin uyumlu olduğunu nerden öğrendiniz? bununla ilgili 2sinin farkını gösteren fotoğraf paylaşmıştım. Ayrıca tesisatta farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 ampullerin uyumlu olduğunu nerden öğrendiniz? bununla ilgili 2sinin farkını gösteren fotoğraf paylaşmıştım. Ayrıca tesisatta farklı. serviste araca program atan usta söyledi kardeş mavi led döşetmek istiyorum dedim oda ampuller uyumlu zaten ama gözlük koyma yerindeki o ayar aparatı yok bunlarda diye söyledi . hata bende bize o parça takılabilirmi diye sormayı unuttum iyimi kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 serviste araca program atan usta söyledi kardeş mavi led döşetmek istiyorum dedim oda ampuller uyumlu zaten ama gözlük koyma yerindeki o ayar aparatı yok bunlarda diye söyledi . hata bende bize o parça takılabilirmi diye sormayı unuttum iyimi kardeşim. Bendekiler değil seninkine bakalım istersen, parçayı buluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap