Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 @Yakup Çağatay, Desteğine ihtiyacımız var Abi her türlü gelirim işte bir de buluşma yemek tamam diğerlerinde Cem Abi'den iyisini bulamayız Her türlüsü ayarlanır. Eş zamanlı 40 araç aşırı yoğun trafik yapar ve kimse keyif almaz, risk artar. 15 bilemedin 20'yi aşmamak gerekir. Siz 15'i bulun 20' sadece sizindir... Bu arada bu kabaca 5-6 tur demektir, hevesiniz kursağınızda kalmasın! Ben de gelmek isterim, ama arabayla değil, aranıza biraderin Audi A4 Allroad quattro ile kabul ederseniz neden olmasın? Yolcu koltuğunda oturabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Abi her türlü gelirim işte bir de buluşma yemek tamam diğerlerinde Cem Abi'den iyisini bulamayız Az kaldı aslında ana sayfaya koysan duyuru yapsak ama ondan önce pisti ayarlamak gerek bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Az kaldı aslında ana sayfaya koysan duyuru yapsak ama ondan önce pisti ayarlamak gerek bilemedim Yaparız yaparız. Tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Bence direksiyonu çok kötü olmayan, pistte gereksiz risk almayacak eşe dosta da duyurmaktan zarar gelmez. Sonuçta hiç tanımadığımız kişilerden iyidir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 İstanbul'da olsakta gitsek be..Günübirlik Kızılcahamam'a gider gibi gidilebilir bence abi : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Aslında neden olmasın zamanımı ayarlayabilirsem çokta keyif alarak katılabilirim... Yalnız biraz ayrıntı verseniz; günübirlik gelebilmek için tahminide olsa zaman aralıklarına ihtiyac var?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 (düzenlendi) Bekir piste toplu çıkış saatini ayarlamak elimizde olur sanırım, erken saatlerde olursa daha rahat olur sanki, mesela 10 gibi çıkılacak olsa 9 gibi pistte olmak lazım demek ki bu da Ankara'dan 5 gibi çıkıp hız sabitleyiciyi 130 ayarlayıp gelmen demek... Mayıs 24, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 (düzenlendi) 7.40 i Mayıs 24, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 The true Sports models have a few identifying features: M-Parallel 18" Alloys Shadowline / Bodycolour exterior M Steering wheel Anthracite headlining S-EDC or Alpina Sports Suspension (see options) Contour/Sports seats Sport da hakikaten Sport'muş yani, buradakiler gibi iki jant bir direksiyon değilmiş . Ankara'dan İstanbula'a pist için insanları ikna etme ihtimalimin bugunkü önerdiğim kişilerin tepkilerinden çok düşük olduğunu düşünüyorum. İstanbul'lu üyelerimizin eş dost kolu komşu piste girme potansiyeli olan herkesi davet etmelerini öneriyorum :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Anladimki bu forum Ankara uzerine kurulmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yok canım yarışçı ruhlu adam yok fazla... Herkeş tatlı su balıkçısı! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 İstanbulda olsam kesin gelirdim çok eğlenceli olur Video isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ne olursa olsun , dünya üzerinde sayılı pistlerden birisi istanbul park , ben tek başıma gitmeye belki çekinirdim ; ama topluluk olarak gidilecek , bu yüzden de herkez birbirine saygı göstererek hırs yapmadan 6-7 tur atacağız ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ne olursa olsun , dünya üzerinde sayılı pistlerden birisi istanbul park , ben tek başıma gitmeye belki çekinirdim ; ama topluluk olarak gidilecek , bu yüzden de herkez birbirine saygı göstererek hırs yapmadan 6-7 tur atacağız ... Ankara nerdeyse 1 ayda 2 kere bulustu bizim liste 5 kisi var yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Anladimki bu forum Ankara uzerine kurulmuş Sabri ne alaka ? İstanbul park hem kimine uzak hem herkes istemez hemde ücretli . Sırf Buluşma değil ayrıca sabırlı ol biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap