Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Araban mı yok ? The Original titaniuma ne oldu ? Gerçek Rally'ye bilevleniyor. Toprak da koşacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 3-4 gün sonra başvurular bitmekte zaten. Maksimum ulaşılacak sayı 10 olur ki ben en fazla 6-7 civarı olur diye tahmin ediyorum. Tabi ortalığı ayağa kaldırmışken, Cem abi de kalkıp antalyadan gelecekken benim ankaralardan naz yapmam olmaz Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 @Cem Boneval, Abi katılmak isteyenler intercity'nin sitesi üzerinden kayıt yaptırıp, ücreti yatırıp size isim ve plaka mı bildirecekler? Ben sanırsam 3 seansa çıkacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Bunun için bugüne kadar face'e reklam verdim 7000 kişiye ulaşmış Tıklama sayısı 100 falan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 7000 kişi bakmış, 100 kişi tıklamış, 35 kişi beğenmiş ancak 5 kişi katılıyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Basvurular ne zaman şimdi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 En son 30'u diye yazmakta Intercity'nin sitesinde. Cem abiden bilgi gelsin ona göre başvuru yaparız kolay iş o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Pazar yağmurlu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Pazar yağmurlu O belli olmuyor. Cuma Cumartesi bakarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Hımmmm... Yağmur lastikleri takmak gerekecek.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Pazar yağmurlu vauv , inanılmaz çin malı lastiklerimle pist rekoru kırarım ben yağmurda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Kalabalık olmasaydı çok eğlenilir yağmurda da şimdi ne olacak bilmiyorum. Gidiyim loto oynıyım da cumartesi çıkarsa parayı basıp 5 kişi 20 dakikalık pist kapatalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Kötü haber: Az önce biraderle konuştum, hafta sonu arabayla Alaçatı'ya gidiyormuş. Yani Istanbul'da olacağım ama arabasız olarak. Üzgünüm... Bu katılımla buluşma da çok keyif vermeyecek gibi. Yine de liste çıkarırsanız blok kalkış için pist yönetimi ile irtibata geçmeye hazırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Sağlık Olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 O zaman pist işini iptal edip buluşma ayarlayalım, sizle tanışmış oluruz. Bu organizasyon çabamız da ilerideki pist organizasyonlarına yönelik bir deneyim olmuş olsun bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap