Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 bencede yerinde bir karar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Konuyu sigaraya cevirmeyelim, konumuz direksiyon basında içilmesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 sigara kullanıyorum.. bi önceki arabamda koltuğa oturur oturmaz yakardım.. focusu alınca araba içinde içmiyorum kimseyede içirmem.. pek dikkat dağıttığını düşünmüyorum ama yasaklanmasındada 1 sakınca yok bence.. gidiceği yere gitsin sonra yaksın veya araca binmeden içsin zor bişey değil.. en önemli sorun direk telefon ama bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Tek Elle Direksiyonu Tutmak,Kül Yok Yere Mi Düştü Üstüme mi Gibi Dikkat Dağıtıcı Nedenlere Yol Açabiliyor Bence Yerinde Bir Karar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap