2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Start Stop Sorunu
-
Benzer İçerikler
-
- 4 cevap
- 1.158 görüntüleme
-
- 57 cevap
- 6.982 görüntüleme
-
Er-ol Otomotiv 0w30 Ford Onaylı Motul Motor Yağı
Yazan: ER-OL Otomotiv,
- partiküllü
- dizel
- (ve 8 tane daha)
- 5 yanıt
- 1.440 görüntüleme
-
- 46 yanıt
- 30.223 görüntüleme
-
C Sınıfı (kompakt) Hatchback Dizel Otomatik Orta Donanım 2015 2016 - 2018 Fiyatları 1 2 3 4
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 53 yanıt
- 38.311 görüntüleme
-
Soru
Ali H.
2011 model 1.6Tdci syle plus focus aracımda start stopta sorun yaşıyorum.uzun süredir boşta beklerken stop etmiyordu.Servise gösterdim,ilk başta yapamadılar,sonra hallettik diye aradılar.Aracı teslim aldım çalışıyordu ogün için ancak ertesi gün yine arıza verdi ve çalışmamaya başladı.Aynı şekilde sorun yaşayan ya da bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
4
Popular Days
Ock 18
10
May 29
9
May 26
8
Haz 5
6
Top Posters For This Question
Cem Boneval 8 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
saner can 4 posts
Mesut Özbek 4 posts
Popular Days
Ock 18 2014
10 posts
May 29 2013
9 posts
May 26 2013
8 posts
Haz 5 2013
6 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bu konu ile ilgili bir başlık daha var, orada yazmıştım, buraya da kopyalıyorum: 1. Akü voltajı düşünce ya da akü başı gevşemişse çalışmıyor 2. Klima devrede ise ve iç-dış ısı farkı fazla ise ça
Cem Boneval
Geçenlerde çalışmama nedeni bir arıza daha öğrendim, akü voltaj kontrol modülü çalışmıyormuş! Yani işin içine karmaşık elektronik girince çözüm hep kolay bulunmuyor.
Cem Boneval
Nereden çıkardınız özelliğin sorunlu olacağını. Üretici motorun en ideal şartlarda çalışmasını sağlayacak düzeneği kurmuş. Şu anda aktif çalışma kusuru olan bir arkadaş var, o da eminim servis taraf
Posted Images
Bu soruda 55 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap