Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A serisi bu sınıfta almak istediğim tek araç bmwnin arkadan çekişli olması cezbediyor ancak mercedes aşkımı yenmeye yeterli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 @Ahmet Dursun, Ben de üçünü de almam. Önceki mesajda yazmıştım sanırım 3 serisine yetişmeye çalışırdım. Katılıyorum; hele ki 320i ED ( 1.6 motor 170 HP ) çok keyifli olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 BMW candır. Doyana kadar arkadan çekiş olsun çamurdan olsun mantığıyla giderim ben bir süre daha muhtemelen. CLA canlıda resimlerdekinden daha güzek göründü benim gözüme. Mercedes de olsa uzun bir süre önden çekişli araba almam muhtemelen. Evliliğe doğru Quattro, XDrive, 4Matic arasında gidip gelebilirim belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 BMW candır. Doyana kadar arkadan çekiş olsun çamurdan olsun mantığıyla giderim ben bir süre daha muhtemelen. CLA canlıda resimlerdekinden daha güzek göründü benim gözüme. Mercedes de olsa uzun bir süre önden çekişli araba almam muhtemelen. Evliliğe doğru Quattro, XDrive, 4Matic arasında gidip gelebilirim belki XDrive, her modeliyle benim de gönlümde yatan aslan olarak duruyor ama fiyat etiketlerine bakınca Style F3ü, Titanium+x paket+smart paket 1.6 EB ile mi değiştirsem diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A serisi bu sınıfta almak istediğim tek araç bmwnin arkadan çekişli olması cezbediyor ancak mercedes aşkımı yenmeye yeterli değil Aynen yıldızlı olsunda isterse çekişli olsun. XDrive, her modeliyle benim de gönlümde yatan aslan olarak duruyor ama fiyat etiketlerine bakınca Style F3ü, Titanium+x paket+smart paket 1.6 EB ile mi değiştirsem diye düşünüyorum Bekleyin. 1.5 Eb geliyor artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A ve CLA serileri test ederek söylüyorum berbat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A ve CLA serileri test ederek söylüyorum berbat. Nesi berbat? CLA kullanmışsınız. İç mekan genişliği ve plastik kalitesi nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A ve CLA serileri test ederek söylüyorum berbat. Cla yi sadece bayide inceledim ama A yi normalin üzerinde test ettim, sınıfına göre nesi berbat aciklarmisiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Cla yi sadece bayide inceledim ama A yi normalin üzerinde test ettim, sınıfına göre nesi berbat aciklarmisiniz. Cla'nın iç mekanı nasıl sizce? A serisi ise kötü olabilir de berbat değildir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Cla'nın iç mekanı nasıl sizce? A serisi ise kötü olabilir de berbat değildir diye düşünüyorum. ön konsolda çıkıntı ekran dışında bir sorun yok, tasarımı nedeniyle arkası dar. Bana göre başka bir olumsuz yanı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Nesi berbat? CLA kullanmışsınız. İç mekan genişliği ve plastik kalitesi nasıl? İç mekan kalitesi bir golf kadar iyi değil. genişlik ise kriterlere göre değişir. oturma pozisyonunu beğenmedim yada 1.85 boyum yetmedi diz mesafeside tuzu biberi. Mercedes kamyon yapmayı iyi biliyor kesinlikle iyi biliyor. Clio 4 deki ekranın aynısını mercedeste görmek acabaları birbirinde getiriyor. it was terrible . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 İç mekan kalitesi bir golf kadar iyi değil. genişlik ise kriterlere göre değişir. oturma pozisyonunu beğenmedim yada 1.85 boyum yetmedi diz mesafeside tuzu biberi. Mercedes kamyon yapmayı iyi biliyor kesinlikle iyi biliyor. Clio 4 deki ekranın aynısını mercedeste görmek acabaları birbirinde getiriyor. it was terrible . Clio ile aynı ekran olduğuna emin misiniz? Ekranın çıkıntılı durması bence de hoş değil. ön konsolda çıkıntı ekran dışında bir sorun yok, tasarımı nedeniyle arkası dar. Bana göre başka bir olumsuz yanı yok. Arkası F3'ten dar mı? Birde bu araba 120 bin etmez bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Arkası F3'ten dar mı? Birde bu araba 120 bin etmez bence. dikkatli incelemedim ancak daralarak giden omuz çizgisinden dolayı dar duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Cla yi sadece bayide inceledim ama A yi normalin üzerinde test ettim, sınıfına göre nesi berbat aciklarmisiniz. A serisini iki ünite olarak test ettim. dizeli konuşmak bile istemiyorum. inanılmaz kötü izolasyon. nefret ettiren gaz pedalı.ve bence bi okadar kötü tepkisiz şanzumanları. benzinlide ise iyileştirmeler var ama yine o basitlikten kurtulamamış. mercedes sürüyorum hissi yok arabalarda. 1 serisi ve A3 çok daha şahsına münhasır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 A serisini iki ünite olarak test ettim. dizeli konuşmak bile istemiyorum. inanılmaz kötü izolasyon. nefret ettiren gaz pedalı.ve bence bi okadar kötü tepkisiz şanzumanları. benzinlide ise iyileştirmeler var ama yine o basitlikten kurtulamamış. mercedes sürüyorum hissi yok arabalarda. 1 serisi ve A3 çok daha şahsına münhasır. ben 122lik benzinli otomatik kullandım, eski A3ten ve focustan daha kötü bir his uyandırmadı sürüş olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap