ercan palabıyık Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 arkadaşlar herkese merhaba hks turbo timer taktırmak istiyorum aranızda dizel araca takan varmı varsada montajını nerede yapıldığı hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ayrıca asıl sorum şu benim aracım kontaksız bu turbo timerde kontaklı arabadan kontak anahtarını çekince belli bir süre çalısıp kendi kapanıyor zaten turbo timerin işi bu ama benşm kontaksız push startlı arabada bu nasıl olacak merakımda bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 turbo timer kontak anahtarının elektrik düzeneğine bağlanır , illaki push start'tada bağlanabilinir , fakat benim anlamadığım neden timer taktırtmak istiyorsunuz ? zaten aracınızdaki turbo nakadar bar basınç basıp dönecek ? park halinde 30 saniye bekleseniz yeterli olur kanımca ... takılabilir ama gereksiz bence ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Taktrma amacim biraz sekil olsun birazda. Hks blow of taktirmak istedgim icin dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap