Volkan Alan Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 Beyler araçta verilen orjinal paspas kücük kalıyor özelliklede ön sol parça , sanki tozdan daılacakmış gibi duruyor.verdikleri paspas arka orta kısmıda kapatmıyor. Siz birşey yaptını mı durum için. ? Su 3D paspas almaya filan gerek var mı? ya da alan memnun olan var mı ? Gözüşerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Büyük paspasla değiştirdik.. Yoksa açık olan çok olduğu için dediğin gibi korumasız.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Ben havuzlu paspas aldım. Çok güzel uyuyor ancak o da kayıyor. Artık çok takmamaya başladım. Ama illa çözüm arıyorsan havuzlu paspaslar işe yarıyor. Kaydırmadan kullanabildiğiğin sürece tabi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Ben havuzlu paspas aldım. Çok güzel uyuyor ancak o da kayıyor. Artık çok takmamaya başladım. Ama illa çözüm arıyorsan havuzlu paspaslar işe yarıyor. Kaydırmadan kullanabildiğiğin sürece tabi Altlarına cırtcırtın erkek kısmını baly ile yapıştırmayı deneyin. <kaymayı önlersiniz diye düşünüyorum. (denenmiştir) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Altlarına cırtcırtın erkek kısmını baly ile yapıştırmayı deneyin. Onu düşündüm ama her almak gerektiğinde cırtların taban halısını yolacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 eski aracımın pas pası halı idi, ayakkabıcıda cırt diktirdim altına. şimdi kauçuk ve şöför tarafı kısa. eski aracımın eski halı pas pasının arka koltuğa olanını focus taki sol ayak dayama yerine gelecek yerine kesik attım ve kauçuğun altına doğru yerleştirdim. 2 pas paslı çözüm buldum yani.. bu başlıktaki resime bakın anlarsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Aslında bu paspas mevzusunun temeli başka yere dayanıyor. Fordun verdiği halı paspasları henüz açmadığım için kontrol etmedim ama daha önceki araçlarımdan ve bazı diğer araçlardan hatırladığım bir şey var. Sürücü tarafındaki paspas koltuk ucundan ya delikli çıtçıt ya da delik ve kanca sistemiyle veya cırtcırtla zemine sabitlenmek zorunda. Bir markada (sanırım Toyota) paspasın kayarak pedalların altına sıkışması nedeniyle kaza meydana gelmişti. Ayrıca meşhur gaz pedalı geri çağırmasında bu sorundan kaynaklanan hiç kaza olmadığı olan kazanın da paspas sıkışması nedeniyle olduğu açıklandı. Ford acaba bu nedenle sürücü tarafı paspası küçük tutmuş olabilir mi? Bir de halının durumunu kontrol edeyim ondan sonra karar vereceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Olur mu ya nedenini simülasyon ile anlatmışlardı. Pedal değişmişti falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 eski aracımın pas pası halı idi, ayakkabıcıda cırt diktirdim altına. şimdi kauçuk ve şöför tarafı kısa. eski aracımın eski halı pas pasının arka koltuğa olanını focus taki sol ayak dayama yerine gelecek yerine kesik attım ve kauçuğun altına doğru yerleştirdim. 2 pas paslı çözüm buldum yani.. bu başlıktaki resime bakın anlarsınız Şaft üzerine birşey yaptınız mı ya da yapılabilir mi acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Ben servisten bir takım kauçuk paspas istedim hediye olarak verdiler. Sağ ön tarafın paspasını aldım şöför tarafına koydum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Şaft üzerine birşey yaptınız mı ya da yapılabilir mi acaba?? unutmuşum yazmayı; şaftada gazete kağıdı ile şablon çıkartım, eski paspastan parça kestim kabaca dikdörtgen.her iki yanına cırt diktirdim eski aracımada yapmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 ben şoför koltuğunu söktürdüğümde çekmiştim bu resmi paspaslar belli oluyor şaft üstü de var altı yapışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 (düzenlendi) Olur mu ya nedenini simülasyon ile anlatmışlardı. Pedal değişmişti falan. Pedallar değişti ama davaya konu olan kaza pedal nedeniyle değil paspas sıkışması nedeniyle olmuş. http://www.oto-park.com/haberler/takilan-gaz-pedalinin-toyotaya-faturasi-14-milyar-dolar/856 http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=17406.0 Mayıs 29, 2013 Özer Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Pedallar değişti ama davaya konu olan kaza pedal nedeniyle değil paspas sıkışması nedeniyle olmuş. http://www.oto-park.com/haberler/takilan-gaz-pedalinin-toyotaya-faturasi-14-milyar-dolar/856 http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=17406.0 Çevirmiştir onlar, Toyota işini bilir Ben inanmıyorum açıkcası böyle sonradan çıkan haberlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Ben dosemecide halı paspas yaptırdım sürücü tarafı için uzerinede orjinal paspasi koyarak kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap