Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Benim aldığım ürün aşağıdaki linkte. Gelen ürün resimdeki ile aynı değil,ve çok hafif. Kaucuk paspas kalın ve ağır olmalı. Bu sebep ile kayıyor. Ancak heryeri kapattığı için kirlenme minimum. Tavsiye derseniz de bunu tavsiye etmem, farklı bir marka ve görerek almakta fayda var. http://www.n11.com/ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-P10811144 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Önerileriniz için teşekkür ederim. Ben de ince ve hafif paspasları beğenmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paspas dediğin ağır olacak! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bu havuz tipi gördüğüm iki tip var ikiside kayma sebebiyle önerilmiyor bu durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bu havuz tipi gördüğüm iki tip var ikiside kayma sebebiyle önerilmiyor bu durumda. Tabana sabitlenmiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bu havuz tipi gördüğüm iki tip var ikiside kayma sebebiyle önerilmiyor bu durumda. Yok yahu benim kullandıklarım kalın değil, çok ince de değil, yere tam oturuyor, bir yere de kaymıyor, gayet kullanışlı. Ayrıca gereksiz ağırlığı niye yanımda taşıyayım ki, en iyi paspas en hafif paspas. Zaten benim ağırlığımı taşıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 ben ince ve fakat sert duran bi plastıkten ayak dinlenme eşiğini de dikkate alarak kestirdim(tabi pedallerin yere değdiği noktalara kadar uzatmadan) oldukça kullanışlı oldu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yok yahu benim kullandıklarım kalın değil, çok ince de değil, yere tam oturuyor, bir yere de kaymıyor, gayet kullanışlı. Ayrıca gereksiz ağırlığı niye yanımda taşıyayım ki, en iyi paspas en hafif paspas. Zaten benim ağırlığımı taşıyor... Yukarıda Yılmaz Tunç kayıyor demiş. Sizinki aynı model değilmiydi.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yukarıda Yılmaz Tunç kayıyor demiş. Sizinki aynı model değilmiydi.? Olabilir, ama benimkiler kaymıyor... Ne diyebilirim ki? Ayaklarım rahat duruyor demek, itiş tepiş yapmıyorum! Geçme yerleri var ama zaten kenarlar sıfır geldiğinden kayacak yeri de yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Geçme yerleri var Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum.. Geçme yeri yok bildiğim kadarıyla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum.. Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum. Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok. Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir. Yahu altı üstü paspas, ayak eziyor işte, sanırsın Kate Moss'a elbise beğeniyoruz (bu örnek de olmadı ya buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz ) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Hehehehheeh ::) Cem hocam altı üstü paspas tamamda biz paranın karşılığını almaya çalışıyoruz.. Sonra şurası böyle burası şöyle olmasın diye ...:):)::) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum. Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok. Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir. Yahu altı üstü paspas, ayak eziyor işte, sanırsın Kate Moss'a elbise beğeniyoruz (bu örnek de olmadı ya buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz ) Abi orası öyle de, Bekir Abi'nin de dediği gibi, sağı solu katlanacaksa, uymayacaksa almanın bir manası yok 100 lira verip. Zaten şuandakini o sebeple değiştirmek istiyorum. Dolayısıyla değiştirme gerekçelerimi giderecek ürünü bulmaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla iyi bir ürün. Büyük ihtimalle alacağım.. Teşekkürler tekrar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 (buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz ) Biz doğalcıyız, herşeyin doğalı güzel 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap