hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Bende burda tavsiye edilen hepsiburadaki tarz 3d paspastan aldım.Biraz ince ama kayma felan yok.Kayma olmasına imkan yok zeminde orjinal paspas için yapılmış 2 adet plastik vida var .Gelen paspas da buna tam uyum sağlıyor.şoför tarafında kaymanın olmaması lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 sanırsın Kate Moss'a elbise beğeniyoruz (bu örnek de olmadı ya buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz Elbise seçmek bir yana bence Kate Moss güzel bir kadın değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Elbise seçmek bir yana bence Kate Moss güzel bir kadın değil... Vuuuuu ....... Bencede bence.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum.. Bendekinin geçme yerleri geliyor ancak yuvalar geniş ve paspas ince olduğundan yerinde durmayıp kayıyor malesef. Cem ile aynı yerden almadığımız için aynı marka değildir. Benimki rusyada üretilmiş mesela. Rusyadada focus üretiliyor biliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Kate Moss güzel bir kadın değil... yaşlanmış be ondan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 yaşlanmış be ondan Kate Moss Mania 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yok yahu benim kullandıklarım kalın değil, çok ince de değil, yere tam oturuyor, bir yere de kaymıyor, gayet kullanışlı. Ayrıca gereksiz ağırlığı niye yanımda taşıyayım ki, en iyi paspas en hafif paspas. Zaten benim ağırlığımı taşıyor... Ben oto paspas üreten firmadan çalıştım. Toyota renault landrover gibi firmalara orjinal paspas üretiyorduk. Orjinal parça olarak satılıyordu. Paspasta kullanılan malzeme karışımı, et kalınlığı ve ağırlıkla doğru orantılı olarak fiyat artar ve kalite buna göre belirlenirdi. Bu durumda ağırlık ve kalite doğru orantılı. Düzeltmek istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Cem abinin paspaslari görüldü onaylandı amacına hizmet eden kayması mumkun görünmeyen "paspas" olduğuna karar verildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Cem abinin paspaslari görüldü onaylandı amacına hizmet eden kayması mumkun görünmeyen "paspas" olduğuna karar verildi İyii o vakit Eylül gibi düşünüyorum bende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Cem abinin paspaslari görüldü onaylandı amacına hizmet eden kayması mumkun görünmeyen "paspas" olduğuna karar verildi Ozan Allah razı olsun, ben ikna edememiştim Bekir Abiyi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Ben ikna oldum da Maliye Bakanı ödenek vermiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Ben de arkadaşların görüşlerine uygun olarak sipariş verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 ben memnunum en azından cuma dan beri memnunum cırtlar ii oturuyor, daha önce link paylaşmıştım sanırım. kendinden desenli hafif bir malzeme şık duruyor, topukta metal koruma ızgara şeklinde. kayma cırtlar sayesinde olmuyor veya ben çok oynaşmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Paspaslar cok kalitelisine göre biraz pahalı gibi. Ama ölçüler F3 için uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 "Çok memnun" değil de sadece "memnun" kabul ediliyorsa kullandığım ürün geçmiş mesajlarda yazılı, bir daha: http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778&SKU=OTELF17441&navq=fh_sort_by%3D-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3Dotelf17441%26fh_lister_pos%3D5%26fh_location%3D%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d3d%255cu0020havuzlu%255cu0020special%26fh_refview%3Dsearch Abi bu urunde iki farkli foto var.. gelen urun hangisi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap