İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 (düzenlendi) araca tam oturuyor ama bazı bölgelerde plastiğin yamuk olmasından dolayı paketlemeden kaynaklı olabilir ufak tefek kalkmalar vardı il yerleştirdiğimde şimdi çok dikkat etmemekle birlikte gözüme öle birşey takılmadı ki biraz takıntılı biriyimdir. otrumama olayı sadece araka iki parçanın orta kısımda üst üste geldiği noktada oluyor ama çok da can sıkıcı bir durum değil bence zaten gördüğüm bi yerde değil... kısacası bence değer ben arac gelmeden önce sipariş ettim geldiği gibi kullandım önümüz kış diye baştan önlem almak amacı ile gayet de memnumum ... Şubat 13, 2014 İsmail Hakkı Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 @İsmail Hakkı Karadağ, asıl merak ettiğim koku durumu.. dediğim gibi kutuyu açtığımda yoğun bir plastik-kauçuk kokusu geldi.. hala da biraz var.. sanırım hava aldıkça uçuyor ama tamamen geçer mi bilmiyorum.. sizin de böyle miydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 @İsmail Hakkı Karadağ, asıl merak ettiğim koku durumu.. dediğim gibi kutuyu açtığımda yoğun bir plastik-kauçuk kokusu geldi.. hala da biraz var.. sanırım hava aldıkça uçuyor ama tamamen geçer mi bilmiyorum.. sizin de böyle miydi? yok açıkçası bende bir koku yoktu zaten alırken de en önemli özelliği koku olmaması diye yazıyordu yani burnuma güvenirim hatta bi keresinde ewde banyoda yıkadım yani araba yeni orda kokusunu anlamamış olabilirim belki diye ama ewde yıkarkende bir koku olmadı sorun yok bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 yok açıkçası bende bir koku yoktu zaten alırken de en önemli özelliği koku olmaması diye yazıyordu yani burnuma güvenirim hatta bi keresinde ewde banyoda yıkadım yani araba yeni orda kokusunu anlamamış olabilirim belki diye ama ewde yıkarkende bir koku olmadı sorun yok bence... Anladım.. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 cümlelerim biraz devrik olmuş ama ne demek istediğimi anlamışşsındır ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 cümlelerim biraz devrik olmuş ama ne demek istediğimi anlamışşsındır ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ... yok gayet güzel anladım.. benimkilerde koku var biraz ona canım sıkıldı sadece.. @İsmail Hakkı Karadağ, bana gelen ürünün kutusu da böyle... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 yok gayet güzel anladım.. ^_^benimkilerde koku var biraz ona canım sıkıldı sadece.. @İsmail Hakkı Karadağ, bana gelen ürünün kutusu da böyle... Uleeeennnn hani beraber alacaktık baksen....günah benden gitti, nasılsa benim anahtar senin aracı açar (iki şansım var) geçerken yeni paspasları alıp yerine benimkileri bırakayım...:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 yok gayet güzel anladım.. benimkilerde koku var biraz ona canım sıkıldı sadece.. @İsmail Hakkı Karadağ, bana gelen ürünün kutusu da böyle... Selamun Aleyküm Alperen kardeşim denedinmi oturma da bi sıkıntı varmı ayrıca koku için ne diyosun sıkıntılıysa başka bişey sipariş edicem http://www.sahibinde...150526368/detay resimlerden bakıp şöyle göz kararı bu daha iyimiş dersen bu ... teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 kutuyu hiç hatırlamıyorum yani sadece karton kutuda geldi işte o kadar zaten başka neyde gelebilirdibilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Uleeeennnn hani beraber alacaktık baksen....günah benden gitti, nasılsa benim anahtar senin aracı açar (iki şansım var) geçerken yeni paspasları alıp yerine benimkileri bırakayım... :) ) Eneeeeeee, abi çok özür dilerim haklısın, benim tamamen aklımdan çıkmış.. dün bi internet alışverişi çılgınlığına kapıldım, gözüm dönmüş o arada alıverdim Selamun Aleyküm Alperen kardeşim denedinmi oturma da bi sıkıntı varmı ayrıca koku için ne diyosun sıkıntılıysa başka bişey sipariş edicem http://www.sahibinde...150526368/detay resimlerden bakıp şöyle göz kararı bu daha iyimiş dersen bu ... teşekkür ederim Aleyküm Selam.. Henüz denemedim, daha yeni geldi paspaslar, işteyim, araba da yanımda değil.. Şuan kutuda ve kokuyor.. ama ilk geldiğine kıyasla kokusu baya uçmuş.. tahminimce gidecektir kokusu.. ürün altı yorumlarda da koku olmadığını yazmış baya bir kişi. Bu arada gönderdiğiniz linkteki ürün benim aldığımın birebir aynısı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Eneeeeeee, abi çok özür dilerim haklısın, benim tamamen aklımdan çıkmış.. dün bi internet alışverişi çılgınlığına kapıldım, gözüm dönmüş o arada alıverdim Kabul etmiyoruz özrünü.. Hemen gidiyorsun Bekir abimin yanına öpüyorsun elini... Paspasları koyuyorsun arabaya... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 @Alperen G., ne açıtığımda ne sonradan koku gelmedi. Kalıp gibi oturdu, Kaymıyor. Kutusu bu değildi sanırım ama neydi hatırlamıyorum. Ama aradan 9 ay geçti, arada tedarikçi değiştirmiş olabilirler. Yoksa aldığım aynı ürün. Çok kokuyorsa cayma hakkını kullan, ama önce bir-iki gün havalandırıp dene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 @Alperen G., ne açıtığımda ne sonradan koku gelmedi. Kalıp gibi oturdu, Kaymıyor. Kutusu bu değildi sanırım ama neydi hatırlamıyorum. Ama aradan 9 ay geçti, arada tedarikçi değiştirmiş olabilirler. Yoksa aldığım aynı ürün. Çok kokuyorsa cayma hakkını kullan, ama önce bir-iki gün havalandırıp dene. Tamam abi, havalandirmayi dusunuyordum zaten, oyle yapayim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Tamam abi, havalandirmayi dusunuyordum zaten, oyle yapayim.. Bir gece balkonda kalsa tamamdır...... Unutmadan ne zaman koyarsın balkona hani meraktan soruyorum..: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Bir gece balkonda kalsa tamamdır...... Unutmadan ne zaman koyarsın balkona hani meraktan soruyorum..: Bu gece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap