İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 arabayı alırken verilen orijinal halı paspaslardan söküp aldım bu aklıma hiç gelmemişti acaba bu klipsleri tekrar orjinal paspaslara takmak mümkün mü çıkartmak mantıklı mı yanı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Kesinlikle yapmıyor, ya da benim burnum koku almıyor. Aynen katılıyorum bende aynı paspastan aldım açıkta halı kalmayacak şekilde kapatıyor heryeri..Bir ara ayak koyma bölümüyle debriyaj arasında hafif kalkma gibi bişey olmuştu bende arasına kesik attım sorun geçti.Fakat 3 cm kadar hemen hemen kayma yapıyor bunada çözümü abilerimiz yukarıda söylemiş cırt yapıştırılabilir.Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 bu aklıma hiç gelmemişti acaba bu klipsleri tekrar orjinal paspaslara takmak mümkün mü çıkartmak mantıklı mı yanı... tabi ki adı üstünde klips çıkarılıp takılabiliyor.ne orj. paspasta nede klipste bir zarar olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-havuzlu-paspas-ithal-urun-2011-focus-3-3-boyutlu-137684287/detay/ ben bu ürünü alacağım Aynısını aldım 7 aydır kullanıyorum. Memnunum diyebilirim. Ben 110 TL ye aldım biraz pazarlıkla. Aynı ürünü aynı satıcı farklı profilden daha uygun fiyata da satıyordu. Bu ilanda 139 iken başka ilanda 120 yazmış. Ben oradan 110 a aldım. Şoför tarafı klipsleri daha iyi otursun diye orjinal halı paspası bagaja attım. Birkaç defa inip binince vitesten taraftaki klip yerinden çıkıyor ama Cem beyin dediği gibi dikkatli inip binilirse kaymıyor. Koku falan yapmadı, kalitesi gayet iyi. Tavsiye ederim. En önemlisi ön ayak dayama yerini de kapatıyor ve arka şaft üstü parçası da araca tam oturuyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 tabi ki adı üstünde klips çıkarılıp takılabiliyor.ne orj. paspasta nede klipste bir zarar olmadı. eyvallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Bim'de lastik oto paspası 15.00 tl. 2 takım aldım koydum, ihtiyacı olan ve şekil birşey aramayan varsa alsın bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Bim'de lastik oto paspası 15.00 tl. 2 takım aldım koydum, ihtiyacı olan ve şekil birşey aramayan varsa alsın bence O paspastan geçen yıl da gelmişti, ben almıştım, kısa sürede çöp oldu. İnce+koku yapıyor+çamur bulaşınca kolay kolay temizlenmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 O paspastan geçen yıl da gelmişti, ben almıştım, kısa sürede çöp oldu. İnce+koku yapıyor+çamur bulaşınca kolay kolay temizlenmiyor. Bende pek kaliteli bir şey olmadığını tahmin ettim ama nede olsa 15 tl, 1 sene kullansam yeter düşüncesi ile aldım. Evet koku olayı kötü onu anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Ucuz mal alacak kadar zenginsiniz demek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 O paspasa ben de baktim. Icinde tel gibi bir sey varmis. Elimi yirtinca biraktim. Ama tekzenden aldigim paspasa cok benziyordu. Bir yildan fazla zamandir kullaniyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gökmen Güngör Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Bu paspaslardan Türkiye'de var mı? Tek getirteyim dedim, kargosuyla 180 doları buluyor. Paspasın kendisi 45 dolar. Buraya topluca getiren biri var mıdır? Paspaslar on numara... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Bende bu siteden aynı paspas siparis verdim. Az önce elime ulaştı ama ürünün üzerindeki etikette L.LOCKER yazıyor. Gaz pedalın altı boş kalıyor. Forumda tamamen kapattığı yazıyordu. Bana yanlış ürün mü gönderildi acaba? Aynı yerden aynı ürünü alan arkadaşların acil yorumuna ihtiyacım var. Bende hepsiburadadan aynı ürünü aldım bugun ulaştı.ürün kutusunda ve etiketinde de L.LOCKER yazıyor.Elif tunning sanırım ithalatçısı.Ama sitede "tarz" yazılması da düşündürücü.İlk izlenim biraz negatif.Deneme fırsatım olmadı umarım uyum sorunu yaşamam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Bu paspaslardan Türkiye'de var mı? Tek getirteyim dedim, kargosuyla 180 doları buluyor. Paspasın kendisi 45 dolar. Buraya topluca getiren biri var mıdır? Paspaslar on numara... Hocam merakımdan soruyorum kusura bakmayın, bunun nesini beğendiniz tam olarak? İşlevselliğinden daha çok görünüşü mü cezbediyor? Bundan daha ucuz Türkiyede satılan, arka kısımda tek parça olan paspaslar var. Neden bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hocam merakımdan soruyorum kusura bakmayın, bunun nesini beğendiniz tam olarak? İşlevselliğinden daha çok görünüşü mü cezbediyor? Bundan daha ucuz Türkiyede satılan, arka kısımda tek parça olan paspaslar var. Neden bu? Renkli, desenli, üzerinde Focus yazıyor, orjinal paspasta olduğu gibi çıt çıtlar için kendi yerleri var bu da tüm yüzeyi kaplamadan kaymamasını sağlıyor olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Renkli, desenli, üzerinde Focus yazıyor, orjinal paspasta olduğu gibi çıt çıtlar için kendi yerleri var bu da tüm yüzeyi kaplamadan kaymamasını sağlıyor olabilir "Üzerinde Focus yazıyor, orjinal paspasta olduğu gibi çıt çıtlar için kendi yerleri var bu da tüm yüzeyi kaplamadan kaymamasını sağlıyor olabilir" Kısmı Ankarada 90TL Not: Sorum sana değildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap